H FIFA απειλεί με grexit και καλεί τον Γραμμένο να διοικήσει!

H FIFA απέδειξε στην πράξη ότι δεν πρόκειται να χαριστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Χέρμπερτ Χούμπελ εισηγήθηκε επισήμως grexit και πλέον το μπαλάκι πέφτει στην πλευρά της ΕΠΟ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΧΟΥΜΠΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
herbert epo fifa EUROKINISSI

Πλέον δεν πρόκειται για πιθανότητα αλλά για χειροπιαστή πραγματικότητα.

Ο επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA Xέρμπερτ Χούμπελ δεν απειλεί απλά με grexit το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά έχει ήδη κάνει τη σχετική εισήγηση στην παγκόσμια ομοσπονδία!

Ο παράγοντας της FIFA έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η διοίκηση Γραμμένου δεν μπορεί, προσώρας τουλάχιστον, να ασκήσει αποτελεσματική διοίκηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με συνέπεια να παρατηρηθούν τα γνωστά φαινόμενα του τελευταίου μήνα.

Δεν μιλάμε μόνο για τα προφανή, αυτά που έτσι και αλλιώς είδε όλος ο κόσμος αλλά και για τα λιγότερα προφανή. Τις συνεχείς "πολεμικές" δηλώσεις των παραγόντων, το κλίμα καχυποψίας ακόμα και τους λεκτικούς διαξιφισμούς στα social media.

Oλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η διοίκηση Γραμμένου δεν βρήκε τίποτα να πει μετά την εισβολή του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας προκάλεσαν την οργή της FIFA.

Για τη βούληση της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι φυσικά ενημερωμένος και ο Υπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος έτσι και αλλιώς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ουκ ολίγες φορές τις προηγούμενες ημέρες. Αποδείχθηκε ότι δεν μπλόφαρε καθώς ο κίνδυνος ήταν (και είναι) ρεαλιστικός.

Η ΕΠΟ πλέον έχει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο μήνες στη διάθεσή της να διορθώσει κάποια από τα κακώς κείμενα. Σε διαφορετική περίπτωση ο πέλεκυς θα πέσει πολύ βαρύς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK