H φωτογραφία του Πιάνιτς που εξαγρίωσε τους Ναπολιτάνους!

Ο Χουάν Κουαδράδo χάρισε στην Γιουβέντους τη νίκη επί της Σαμπντόρια όμως αυτός που έκανε "πυρ και μανία" τους... εχθρούς των Τορινέζων ήταν ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Δείτε τη PHOTO!

Juventus's Miralem Pjanic celebrates after scoring his sides first goal during the Champions League Group H soccer match between  Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Juventus's Miralem Pjanic celebrates after scoring his sides first goal during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Σαμπντόρια στο "Marassi" και πανηγύρισε την 9η νίκη της στα 10 τελευταία παιχνίδια της στη Serie A, διατηρώντας το +8 από την 2η Ρόμα, παρόλα αυτά το "κράξιμο" δεν το απέφυγε για μία ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα.

Αυτό μάλιστα που ξεσήκωσε τώρα νέα θύελλα διαμαρτυριών και η οποία εξαπλώθηκε ταχύτατα μέσω της δυναμικής των social media ήταν ένα στιγμιότυπο του αγώνα των "μπιανκονέρι" στο 23ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Μετά από ένα φάουλ στον Λινέτι όπου θα μπορούσε να δεχτεί και κίτρινη κάρτα ο διαιτητής Ταλιαβέντο επέλεξε να μην του δώσει και αρκέστηκε σε μία απλή παρατήρηση, με τους τιφόζι της... Νάπολι να "εξεγείρονται" για δύο λόγους!

Ο πρώτος ήταν πως ο Βόσνιος μέσος της Γιουβέντους έκανε high-five με τον διαιτητή και ο δεύτερος ότι με αυτή την "αβλεψία" από πλευράς του άρχοντα του αγώνα ο παίκτης δεν θα χάσει τον αγώνα πρωταθλήματος Νάπολι-Γιουβέντους στις 2 Απριλίου, κάτι που θα γινόταν αν είχε τιμωρηθεί.

Κάποιοι μάλιστα που δεν τρέφουν και τα καλύτερα δυνατά αισθήματα για την "βέκια σινιόρα" ανέσυραν από τη μνήμη τους το γεγονός πως ήταν ο ίδιος διαιτητής που λίγο καιρό πριν είχε μπει στη δίνη του κυκλώνα για μία αγκαλιά στο φινάλε αγώνα με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν...

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

News 24/7

24MEDIA NETWORK