H καμπάνα σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη ακούστηκε δυνατά μέχρι την Ιταλία!

Τα ιταλικά ΜΜΕ επέδειξαν άριστα αντανακλαστικά και σχολίασαν άμεσα την τιμωρία του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη για το επεισοδιακό ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Διαβάστε αναλυτικά.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγη ώρα μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικο χώρο του γηπέδου της Τούμπας και τη διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή, η είδηση "έπαιξε" σε ένα από τα πρώτα θέματα της διαδικτυακής Marca, με την εικόνα του οπλοφορούντος μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου του Βορρά" να σοκάρει το μαδριλένικο μέσο.

Δεκαοκτώ ημέρες μετά από εκείνο το παιχνίδι και λίγο αφότου ανακοινώθηκαν οι ποινές που επιβλήθηκαν στον ΠΑΟΚ αλλά και στους Σαββίδη και Μίχελη στο χορτάρι, ήταν τα ιταλικά ΜΜΕ που έσπευσαν να αναπαράγουν το θέμα, με τον πασίγνωστο Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζο να το έχει κεντρικό θέμα στην ιστοσελίδα του.

"ΠΑΟΚ, τρία χρόνια τιμωρίας στον πρόεδρο Σαββίδη: στον σύλλογο τρεις πόντοι ποινής", είναι ο τίτλος με τον σχετικό κείμενο να αναφέρει το εξής:

"Ένα παιχνίδι με ένταση, ένα ακυρωθέν γκολ και μία κίνηση τρέλας. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου. Ένα ντέρμπι κορυφής και ένα ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα ως οφσάιντ που ώθησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να μπει στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένος.

Πιστόλι στη θήκη, προσβολές και απειλές θανάτου στο άρχοντα του αγώνα και άμεση διακοπή του αγώνα. Μία κίνηση τρέλας που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει το ελληνικό πρωτάθλημα για μία εβδομάδα, παρά το μήνυμα συγγνώμης από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Σήμερα έφτασε επίσης η απόφαση του αθλητικού δικαστή που τιμώρησε τον Σαββίδη για τρία χρόνια και έδωσε στην ΑΕΚ το ματς στα χαρτιά. Επιπλέον στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και ποινή αφαίρεσης άλλων δύο από τη νέα σεζόν.Μία παραδειγματική τιμωρία για να αποφευχθούν άλλα τέτοια επεισόδια".

H καμπάνα σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη ακούστηκε δυνατά μέχρι την Ιταλία!

Κεντρικό θέμα στην ιστοσελιδα του Ιταλού δημοσιογράφου Tζανλούκα Ντι Μάρτζο η τιμωρία του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη

H καμπάνα σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη ακούστηκε δυνατά μέχρι την Ιταλία!

"Ελλάδα, εισέβαλε με όπλο στο γήπεδο, τιμωρία τριών χρόνων για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ", είναι ο τίτλος στην "Sportmediaset".

News 24/7

24MEDIA NETWORK