H Λάτσιο ήταν το αντίδοτο για τον Ιγκουαΐν

Η Νάπολι πέτυχε σπουδαία νίκή με 3-0 επί της Λάτσιο στο "Olimpico" και απάλυνε κάπως τις πληγές της από τον αποκλεισμό στο Coppa Italia από την Γιουβέντους του Ιγκουαΐν (VIDEO).

Napoli's Lorenzo Insigne celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday Feb. 15, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Napoli's Lorenzo Insigne celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday Feb. 15, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Πριν από λίγες ημέρες κέρασε φαρμάκι τους οπαδούς της καθώς δέχτηκε δύο γκολ από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia και αποκλείστηκε (παρά τη νίκη της με 3-2) από το μεγάλο τελικό, όμως την Κυριακή κατάφερε να επουλώσει μέρος από τις πληγές της απέναντι στην έτερη φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου...

Κόντρα στην Λάτσιο η Νάπολι ήταν καταιγιστική και έχοντας σε πολύ μεγάλη βραδιά τον Ινσίνιε που σκόραρε δις (άνοιξε το σκορ ο Καγεχόν) νίκησε με το εμφατικό 3-0: αποτέλεσμα που αύξησε σε 7 βαθμούς τη διαφορά της από τους 4ους "λατσιάλι" και την στέλνει ουσιαστικά στο νέο Champions League.

ΛΑΤΣΙΟ - ΝΑΠΟΛΙ 0-3

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK