Το... ιδιαίτερο δέσιμο του Μοράν με την ΑΕΚ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Ερίκ Μοράν και οι ιθύνοντες διέρρευσαν την πρώτη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή σε... κιτρινόμαυρη ατμόσφαιρα. Ποιο νούμερο επέλεξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και ποιος ο συμβολισμός του;(PHOTO)

Το... ιδιαίτερο δέσιμο του Μοράν με την ΑΕΚ

Με το 39 στην πλάτη θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ ο Ερίκ Μοράν που βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρώσει το τυπικό των διαδικασιών της μεταγραφής του.

Ο Βάσκος επέλεξε τη φανέλα με το συγκεκριμένο νούμερο διότι ήταν το πρώτο του επαγγελματικό στην Μπιλμπάο, γεγονός που ερμηνεύεται ως διάθεση για μία νέα αρχή!

Πέρα από την επιλογή συγκεκριμένης φανέλας, ο Μοράν έχει κι άλλα... δεσίματα με το κιτρινόμαυρο χρώμα. Προτού γίνει επαγγελματίας, αγωνιζόταν για λογαριασμό της Πορτουαγαλέτε η οποία επίσης φορούσε τα ίδια χρώματα με την Ένωση.

Στην πατρίδα μας ο Μοράν ήρθε με τη σύντροφο και την 18 μηνών κορούλα του, ενώ ήδη ψάχνουν για σπίτι για να στεγάσουν το νέο τους ξεκίνημα!

Ο Μοράν αποκτήθηκε από την Λεγανές, αφού πρώτα η Ένωση κατέβαλε το ποσό των 130.000 ευρώ. Ο Ισπανός αντί-Γιόχανσον υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ διάρκειας 3,5 ετών, δηλαδή μέχρι το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος Βάσκος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ και ο Ισπανός πλέον έχει στη διάθεσή του δύο νέους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να καλύψουν τα κενά τον Μασούντ και Γιόχανσον.

Το... ιδιαίτερο δέσιμο του Μοράν με την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK