H Ρεάλ αποφασίζει για το μέλλον του πιο τίμιου παίκτη της, κόστισε 500 χιλιάδες και προσέφερε περισσότερο από τον Αζάρ

Αρκετά τέρματα και φυσική κατάσταση που δεν ταιριάζει σε παίκτη της ηλικίας του.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 11, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
(AP Photo/Jose Breton) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν έναν επιθετικό ώστε να καλύψει το κενό του Καρίμ Μπενζεμά μετά την αποχώρησή με προορισμό την Σαουδική Αραβία. Στην αγορά δεν υπήρχαν πολλές επιλογές ικανές να "μπουν" στα παπούτσια του Γάλλου φορ, αλλά και οι περιπτώσεις που είχαν μία προοπτική κόστιζαν παραπάνω από την αντικειμενική τους αξία.

Υπό αυτό λοιπόν το πρίσμα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ πήρε μία απόφαση που αρχικά αμφισβητήθηκε. Ένας 33χρονος δανεικός από την Εσπανιόλ θα ήταν εκείνος που θα έπρεπε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Ο Χουσέλου κατάφερε, προς έκπληξη εκείνων που τον έκριναν νωρίς, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πέτυχε 13 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστς βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητα επιθετικά της Βασίλισσας.

Πλέον, ο παίκτης έχει πατήσει το 34ο έτος της ηλικίας του και η Ρεάλ θα κληθεί να πάρει μία απόφαση. Η ρήτρα αγοράς του είναι στο ενάμιση εκατομμύριο και η απόφαση θα έχει οριστικοποιηθεί σε μερικές εβδομάδες. Ο ίδιος πάντως με τις δηλώσεις του έδειξε έτοιμος να παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην Μαδρίτη.

Οι δηλώσεις

"Σωματικά βρίσκομαι σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου... Μόλις έκλεισα τα 34, αλλά δεν το νιώθω, έχω πολύ ποδόσφαιρο ακόμα μέσα μου".

"Το να φτάσω εδώ στα 33, 34, δεν είναι καθόλου εύκολο και δεν σκοπεύω να σταματήσω τώρα"

Το μόνο πράγμα το οποίο μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην συνέχιση της καριέρας του στην Ρεάλ είναι η απόκτηση του Εμπαπέ και Έντρικ. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται και ίσως η διοίκηση με τον προπονητή κρίνουν πως χρειάζεται να τον αποδεσμεύσουν με σεβασμό από τις υπηρεσίες του.

Διαβάστε περισσότερα

Η Παρί θέλει το μπαμ με τον Γκάβι, παρά την πρόσφατη αποτυχία οι Γάλλοι συνεχίζουν ακάθεκτοι

Χωρισμένη στα δύο η Γιουβέντους, μάχη για τον επόμενο προπονητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK