H συγκλονιστική υποδοχή του Κάριους στο "Anfield"!

Οι γκάφες του έμειναν στην ιστορία και στοίχισαν στην Λίβερπουλ το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League στον τελικό με την Ρεάλ όμως οι φίλοι των "reds" δεν έπεσαν να... ξεσκίσουν τις σάρκες του Λόρις Κάριους. Ίσα-ίσα τον στηρίζουν για να μπορέσει να ορθοποδήσει και το έδειξαν με μοναδικό τρόπο στο εντός έδρας φιλικό με την Τορίνο (VIDEOS).

H συγκλονιστική υποδοχή του Κάριους στο "Anfield"!

Aν υπάρχει ένας σύλλογος που να μπορεί να λέει με καμάρι πως οι οπαδοί του είναι υψηλής... πάστας και στηρίζουν με πάθος την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές no matter what (αποτελέσματα, εμφανίσεις) τότε αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την Λίβερπουλ, με το παράδειγμα του Λόρις Κάριους να είναι κάτι παραπάνω από εμφατικό.

Ο Γερμανός κίπερ τα έκανε... μούσκεμα στον πρόσφατο τελικό του Champions League όταν δέχτηκε δύο αστεία γκολ από τους Μπενζεμά και Μπέιλ και καταδίκασαν την ομάδα του σε ήττα (3-1 η Ρεάλ Μαδρίτης) όμως την ώρα που στα social media ήρθε αντιμετώπος με την κατακραυγή και τη διαπόμπευση, στο γήπεδο αισθάνθηκε σαν ήρωας!

Η εικόνα του μάλιστα να ξεσπάσει σε λυγμούς χειροκροτώντας προς την κόκκινη εξέδρα και την ίδια ώρα οι πικραμενοι οπαδοί να του ανταποδίδουν το χειροκρότημα ήταν συγκλονιστική.

Το εντυπωσιακό είναι πως και λίγους μήνες μετά, ο Κάριους βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο, με τους φανς των "κόκκινων" να του ετοιμάζουν μία ανατριχιαστική υποδοχή στο πλαίσιο του φιλικό της Λίβερπουλ με την Τορίνο στο "Άνφιλντ", που λειτούργησε ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της σεζόν της Premier League σε λίγες ημέρες (νίκη με 3-1 για τους "κόκκινους" με σκόρερ τους Φιρμίνο, Βαϊνάλντουμ και Στάριτζ).

Ο Κάριους πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους παίρνοντας τη θέση του -βασικού πλέον- Άλισον και το "Άνφιλντ" σείστηκε, με τους φανς της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να του χαρίζουν απλόχερα ένα standing ovation για να του ανεβάσουν το ηθικό.

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού μέσω των οποίων μπορούμε όλοι μας να διδαχτούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK