Χολέμπας στο Contra.gr: "Γελοία αντίδραση το κόψιμό μου"

Ο Χοσέ Χολέμπας έμεινε εκτός αποστολής Εθνικής Ελλάδας "ξεσπαθώνει" μιλώντας στο Contra.gr. Τι δήλωσε για τον ρόλο του Γιώργου Καραγκούνη, τι του εξήγησε ο Βασίλης Τοροσίδης και τι είπε για Ολυμπιακό και Ρόμα.

Χολέμπας στο Contra.gr: "Γελοία αντίδραση το κόψιμό μου"
cholebas1.jpg

Ο Χοσέ Χολέμπας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Contra.gr μετά από το "κόψιμό" του από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με τα Νησιά Φαρόε για τα προκριματικά του Euro 2016. Ο διεθνής μπακ μίλησε για τον ρόλο του Γιώργου Καραγκούνη και διερωτήθηκε "εγώ είμαι ο ηλίθιος;"

Στη συνέντευξη δεν αναφέρει ποτέ το όνομα του Σέρχιο Μαρκαριάν, ενώ δήλωσε διαθέσιμος για το μέλλον. Τι είπε για τη Ρόμα για την ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Contra.gr:

Χοσέ, έπαιξες στη Ρόμα σε φουλ σεζόν. Είσαι ευχαριστημένος από αυτά που έκανες;

Eίμαι ευχαριστημένος αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να εξελιχθούν και καλύτερα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά στη συνέχεια ήμασταν άτυχοι, σαν να πέσαμε σε μία τρύπα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα ματς και συνέχεια φεύγαμε από το γήπεδο με ισοπαλία. Χάσαμε έτσι το πρωτάθλημα.

Τι ακριβώς έγινε στο δεύτερο μισό της σεζόν και η ομάδα κατέρρευσε;

Ήμασταν νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, περίπου 15, μάλλον ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης. Δεν μπορούσαμε να βρεθούμε καλά μέσα στο γήπεδο. Την επόμενη σεζόν νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα.

Πάντως θα μείνεις και την επόμενη σεζόν, έχεις συμβόλαιο...

Νομίζω πως ναι, δεν ξέρω βέβαια ακόμα ποιο είναι το πλάνο της ομάδας για του χρόνου είναι ακόμα νωρίς να το πούμε.

Χολέμπας στο Contra.gr: "Γελοία αντίδραση το κόψιμό μου"
cholebas3.jpg INTIME SPORTS

Θα μας εξηγήσεις τι έχει συμβεί στις σχέσεις σου με την Εθνική ομάδα; Στις τελευταίες κλήσεις δεν ήσουν μέσα...

Την πρώτη φορά που έμεινα έξω μετά από το παιχνίδι με τη Ρουμανία είχα σπασμένο πλευρό. Έμεινα έξω για δύο εβδομάδες. Κάθε φορά το πρόβλημα μου παρουσιαζόταν ξανά μετά από ηλίθια μικρά παιχνίδια με την ομάδα μου. Με ενοχλούσε πάρα πολύ, παίζω πολύ με το σώμα, μπαίνω στις μονομαχίες, είμαι αμυντικός ξέρετε. Την τελευταία φορά πήγα στην Αυστρία να εξεταστώ για να με πιστέψουν ότι έχω πρόβλημα και ότι πρέπει να πάρω ανάσες. Είπα στον Κάρα πως έχει η κατάσταση, ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ότι είναι αδύνατον τώρα να καθίσω έξω για να αποθεραπευτώ και μετά να παίξω αφού με την Ρόμα η κατάσταση είναι διαφορετική. Εμενα εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες. Μου είπε εντάξει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλά μετά σαν να πέταξε τη συγκεκριμένη συνομιλία.

Επικοινώνησε μαζί σου κάποιος από την Εθνική για να σου εξηγήσει;

Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω πάρει ούτε μία κλήση. Μίλησα μόνο με τον Τοροσίδη που είναι και αρχηγός. Δεν ξέρω αν έχουν προσωπικό πρόβλημα μαζί μου. Έμεινα εκτός ομάδας, εγώ είμαι οκ μ' αυτό, αλλά αν έχουν θέμα μαζί μου καλύτερα να μου το πουν.

Χολέμπας στο Contra.gr: "Γελοία αντίδραση το κόψιμό μου"
cholebas4.jpg INTIME SPORTS

Πιστεύεις δηλαδή ότι ο Καραγκούνης έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί σου;

Δεν μπορώ να το ξέρω, ίσως ο ίδιος να πιστεύει ότι εγώ αναζητώ δικαιολογίες για τον εαυτό μου για να μην παίζω στην Εθνική ομάδα. Ε, λοιπόν δεν είναι έτσι, είμαι ο πρώτος που θέλει να είναι παρών στις κλήσεις και να παίζει. Κάθε φορά στο γήπεδο δίνω το καλύτερο για την ομάδα, νομίζω ότι το έχω αποδείξει αυτό. Και τώρα επειδή δεν ήρθα είμαι ο ηλίθιος; Επειδή ενδιαφέρομαι για την υγεία μου;

Θεωρείς ότι το "κόψιμο" δεν έγινε με πρωτοβουλία Μαρκαριάν;

Ούτε και αυτό το ξέρω. Κόπηκα πάντως και δεν μπορώ να σας δώσω καμία εξήγηση γι' αυτό γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει και σε μένα. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Εγώ δεν τους πήρα γιατί δεν είναι δουλειά μου να το κάνω. Είναι δική τους απόφαση το ότι έμεινε εκτός και φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.

Χολέμπας στο Contra.gr: "Γελοία αντίδραση το κόψιμό μου"
cholebas2.jpg INTIME SPORTS

Θέλεις πάντως να παίξεις ξανά για την Εθνική;

Μα φυσικά. Βέβαια μετά από τέτοιες αντιδράσεις δεν ξέρω τι πρέπει να σκεφτώ. Κάποιοι μου είπαν ότι πρέπει να σταματήσω. Αυτή η αντίδραση είναι γελοία και δεν μπορώ να την εξηγήσω.

Κάτι τελευταίο. Σκέφτεσαι μήπως επιστροφή στον Ολυμπιακό;

Όταν φτάσω τα 35 μου χρόνια, θα το σκεφτώ. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και στην παρούσα φάση δεν έχω στο μυαλό του κάτι τέτοιο.

Τα στατιστικά του Χοσέ Χολέμπας στη Ρόμα


Πρωτάθλημα Κύπελλο Ch. League Eur. League
Συμμετοχές 23 (1) 0 (1) 3 (2) 4
Γκολ 1 - - -
Ασίστ 1/ματς - - -
Σέντρες 0,5/ματς - - 1,3/ματς
Τάκλιν 2,5/ματς - 0,2/ματς 1,3/ματς
Διωξίματα 3/ματς - 3,4/ματς 6,3/ματς
Φάουλ 1,1/ματς - 0,2/ματς 1,5/ματς
Ντρίμπλες 1,5/ματς - 0,6/ματς 1,5/ματς

Διαβάστε ακόμη

Εισήγηση Καραγκούνη για "κόψιμο" του Χολέμπας

Οι κλήσεις του Μαρκαριάν για τα παιχνίδια της Εθνικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK