ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΑΕΚ διέψευσε τον Μιλοβάνοβιτς για Σαμάκ!

Έγινε και αυτό: Η ΑΕΚ διέψευσε τον τεχνικό διευθυντή της για μεταγραφική υπόθεση και πλέον εξωτερικεύεται η εικόνα του πύργου της Βαβέλ που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό στο μεταγραφικό κομμάτι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΑΕΚ διέψευσε τον Μιλοβάνοβιτς για Σαμάκ!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε μετά το φιλικό της ΑΕΚ με τη Βίγκρι Σουβάλκι τις επαφές με τον Μαρουάν Σαμάκ, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση διαφοροποιήθηκε αφού η διοίκηση της "Ένωσης" διεύψεσε τον τεχνικό διευθυντή τονίζοντας πως το θέμα του Μαροκινού δεν υφίσταται!

Ο λόγος για τον οποίο στην ΑΕΚ δεν προκρίνουν τη λύση Σαμάκ είναι το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν δεν είχε επαφή με τα δίχτυα και πρόκειται για περίπτωση ανενεργού -τα τελευταία χρόνια- ποδοσφαιριστή.

Η συγκεκριμένη ιστορία είναι και ένα δείγμα του τρόπου που λειτουργεί η ΑΕΚ στα μεταγραφικά με την πολυφωνία να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και καθιστά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της "Ένωσης" σε πύργο της Βαβέλ.

ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ

Με τον Μιλοβάνοβιτς τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία ψυχρή κατάσταση στα υψηλότερα κλιμάκια της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, χωρίς όμως να μπορεί να προκαθοριστεί το ακριβές χρονικό σημείο της προδιαγραφόμενης αλλαγής.

Πάντως το συγκεκριμένο δημόσιο άδειασμα στον Σέρβο κάτι δείχνει, χωρίς φυσικά να σημαίνει πως αυτός είναι και ο μοναδικός ο οποίος φέρει ευθύνη για τα ευτράπελα που λαμβάνουν καθημερινά χώρα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πάει για Σαμάκ η ΑΕΚ
ΑΕΚ - Βίγκρι 1-0
Κετσπάγια: "Έτοιμοι στα επίσημα, πολύ πίσω ο Ντίας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK