Η ΑΕΚ για την τακτική της... κλάψας και η απάντηση Καραπαπά

Αντέδρασε στην αντίδραση του Ολυμπιακού για Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ, αναφέροντας πως οι τακτικές της... κλάψας πιάνουν. Μη αποδεκτό είχαν χαρακτηρίσει τον διεθνή ρέφερι οι "ερυθρόλευκοι". Νέα αντίδραση Καραπαπά με... Μάρθα Βούρτση.

Η ΑΕΚ για την τακτική της... κλάψας και η απάντηση Καραπαπά

Η ΑΕΚ αντέδρασε στη διαρροή του Ολυμπιακού όσον αφορά τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (24/1) στο "Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά, η Ένωση αναφέρει: " Φαίνεται ότι πιάνει η τακτική της κλάψας, που ακολουθούν. Το είδαμε χθες με το μαϊμού πέναλτι που πήραν από τον Καραντώνη. "

Νωρίτερα, για τον ορισμό του διεθνή ρέφερι ο Ολυμπιακός σημείωσε: " Ο ορισμός-πρόκληση του Σιδηρόπουλου δείχνει πόσο δίκιο είχαμε που απευθυνθήκαμε στη FIFA και ζητήσαμε ορισμό ξένων διαιτητών.

Ο Σιδηρόπουλος είναι μη αποδεκτός από εμάς και θα τονιστεί και την Ομοσπονδία και θεωρούμε ότι ο ορισμός του είναι πρόκληση κατά του Ολυμπιακού. Είναι πλούσιο άλλωστε το ιστορικό με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας. "

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο μετά την αντίδραση της ΑΕΚ, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε μέσω social media περί... κλάψας, αναρτώντας: " Το να μιλάει για "κλάψα" η ομάδα που είναι συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση είναι κωμικό. Το να μιλάει για πέναλτι-μαιμού η ομάδα που πήρε πέναλτι απο τον Βάτσιο σχεδόν στο... κέντρο του γηπέδου είναι τραγικό.

Αντί λοιπόν για γραφικές διαρροές επιπέδου "κουτσαβακίου" δείτε τι σας γράφει ο κόσμος σας, για την ομάδα σας και τον Μελισσανίδη. Διότι έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα.

Ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές και ο... ΟΠΑΠ, θα αγωνιζόσασταν για τη 10η θέση στο πρωτάθλημα με το υλικό που έχετε. Όσο και αν προσπαθήσετε να πυροδοτήσετε την ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας δεν θα τσιμπήσει. Το Καραισκάκη θα είναι όπως το φοβάστε αλλά δε θα δώσει την παραμικρή αφορμή στους "απεσταλμένους" για να τιμωρηθεί η ομάδα μας! "

News 24/7

24MEDIA NETWORK