Η ΑΕΚ θυμάται την ιστορική πρόκριση επί της QPR!

Έχοντας κλείσει 40 χρόνια από την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία της, η ΠΑΕ ΑΕΚ θυμάται μέσω ενός ντοκιμαντέρ την ιστορική πρόκριση επί της QPR, φτάνοντας μέχρι τους 4 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (VIDEO).

Η ΑΕΚ θυμάται την ιστορική πρόκριση επί της QPR!

Η σεζόν 1976-1977 έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των φίλων της ΑΕΚ, καθώς τότε γράφτηκε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το 3-0 επί της παντοδύναμης τότε QPR, αποτελεί μία αναμέτρηση σταθμό στην κιτρινόμαυρη ιστορία και η ΑΕΚ, 40 χρόνια μετά, έρχεται για να το ξαναθυμίσει στους παλιότερους και να το μάθουν οι νεότεροι.

Θωμάς Μαύρος, Νίκος Χρηστίδης, Τάκης Νικολούδης, Τάσος Κωνσταντίνου και άλλοι πολλοί πρωταγωνιστές της μεγάλης τότε πορείας που έφτασε την ΑΕΚ μέχρι τους 4 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ εμφανίζονται στον φακό και σε ένα απολαυστικό βίντεο 28 λεπτών ξετυλίγουν την ιστορία όπως την έζησαν αυτοί μέσα από το γήπεδο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με γυρίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσπαθώντας να εντοπίσουμε και να μιλήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους πρωταγωνιστές από εκείνη την αλησμόνητη πορεία μέχρι τους «4» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1976-77, το ΑΕΚ TV σας παρουσιάζει με υπερηφάνεια το ντοκιμαντέρ για τα 40 χρόνια από τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία.

Ο στενός συνεργάτης του Φράντισεκ Φάντρονκ, Ανδρέας Σταματιάδης, ο νεαρός τότε φυσιοθεραπευτής Νίκος Πανταζής, ο μεγάλος αρχηγός Μίμης Παπαϊωάννου, ο χρυσός σκόρερ Θωμάς Μαύρος, ο ήρωας των πέναλτι στη βραδιά του θριάμβου με την ΚΠΡ, Νίκος Χρηστίδης, ο ογκόλιθος στα χαφ, Τάκης Νικολούδης, ο επί πολλά χρόνια «εξαφανισμένος» Βάλτερ Βάγκνερ, ο ψυχρός εκτελεστής των δικών μας πέναλτι Τάσος Κωνσταντίνου, το αμυντικό δίδυμο των Παντελή Νικολάου και Πέτρου Ραβούση μαζί με τους πολύτιμους ρολίστες Στέφανο Θεοδωρίδη και Σάκη Ζαρζόπουλου στήθηκαν μπροστά στην κάμερα του AEK TV και συνέθεσαν το παζλ όλης της πορείας αλλά και της αξημέρωτης βραδιάς του 3-0 με την ΚΠΡ.

Οι παλαιότεροι δεν έχετε παρά να το δείτε και να (ξανα)θυμηθείτε.
Οι νεότεροι να απολαύσετε τη διήγηση ενός αξεπέραστου θριάμβου.
ΤΟ AEK TV παρουσιάζει το δικό του ντοκιμαντέρ!

Απολαύστε το βίντεο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK