Η ΑΕΛ "έμπλεξε" στην ίδια ανακοίνωση Χιμένεθ, Πηλαδάκη και Στράτο

Η άρση της εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της λίγκας και η απόσυρση από την ομάδα των 12 για την κεντρική διαχείριση με αφορμή τον... Μανόλο Χιμένεθ και τον Κώστα Πηλαδάκη. Όλα αυτά στην -586 λέξεων- δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Kougias EUROKINISSI

Οι 16 έγιναν 12 και οι 12 μειώθηκαν σε 11. Η ΑΕΛ, κατά δήλωση του Αλέξη Κούγια, πήρε την απόφαση να σπάσει την αλυσίδα των "μικρών" για το κοινό τηλεοπτικό συμβόλαιο επειδή ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει πρόσβαση στ' αποδυτήρια του AEL FC Arena, παρότι τιμωρημένος, και ο Κώστας Πηλαδάκης παίρνει αυθαιρέτως τα χρήματα που αναλογούν στους "βυσσινί".

Ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" υποστήριξε πως τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά για ίδιες υποθέσεις, αφού στον Ηλία Φυντάνη είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε επαφή με τους ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, και απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον Γιώργο Στράτο κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς για μεροληπτική στάση απέναντι στην ΑΕΛ.

Το ζουμί στη δήλωση των 586 λέξεων εντοπίζεται στην τελευταία παράγραφο. Σύμφωνα με την οποία " διακόπτει κάθε σχέση με την ομάδα των 12 για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και καθιστά γνωστό ότι από τη νέα σεζόν θα διαπραγματευτεί ατομικά τα τηλεοπτικά της δικαιώματα με τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο θα συμφωνήσει, διότι θεωρεί ακατανόητο αυτό που συμβαίνει εδώ και ενάμιση χρόνο η ΠΑΕ ΑΕΛ να έχει εισπράξει το 50% του ενός τετάρτου του ποσού το οποίο δικαιούται με βάση τη σύμβαση με τη Nova και ο Κώστας Πηλαδάκης να έχει εισπράξει το 60% του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΑΕΛ για την τρέχουσα περίοδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK