Η Αλ Χιλάλ θέλει να φέρει από την Μπαρτσελόνα τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ

Το όνομα του Ραφίνια έχει ψηλά στη λίστα της για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής η Αλ Χιλάλ η οποία και βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του Νεϊμάρ.

Η Αλ Χιλάλ θέλει να φέρει από την Μπαρτσελόνα τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ στην προθέρμανση για τον αγώνα της Βραζιλίας με την Βολιβία AP

Τις υπηρεσίες του Νεϊμάρ για το υπόλοιπο της σεζόν θα στερηθεί η Αλ Χιλάλ καθώς ο παίκτης υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Πλέον, η ομάδα από την Σαουδική Αραβία βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης του αντικαταστάτη του με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται είναι αυτή του άσου της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος έγινε κάτοικος Βαρκελώνης το καλοκαίρι του 2022 από την Λιντς αντί του ποσού των 58.000.000 ευρώ και τη φετινή σεζόν έρχεται κυρίως από τον πάγκο έχοντας καταγράψει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να εξετάζει και την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, με τον Άγγλο όμως, παρά το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από την Γιουνάιτεντ, να μην είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Μάλιστα, για να καταφέρει ο παίκτης να ενσωματωθεί στο ρόστερ της Αλ Χιλάλ για τις εγχώριες υποχρεώσεις του έχει βγάλει τον Νεϊμάρ από τη λίστα μιας και ο Βραζιλιάνος σταρ δεν μπορεί βοηθήσει σε κάποιο από τα παιχνίδια της φετινής χρονιάς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ σκέφτεται να ενεργοποιήσει την βόμβα Ικάρντι, με τόσα τον πουλάει η Γαλατασαράι

Απίθανος Πεπ! Προέτρεψε παίκτη του να πάει στην Μπάρτσα παρά το γεγονός πως τον είχε βασικό στη Σίτι

Η Άρσεναλ ολοκληρώνει το deal των 31.000.000 με τον νέο γκολκίπερ της

News 24/7

24MEDIA NETWORK