Η Ρεάλ σκέφτεται να ενεργοποιήσει την βόμβα Ικάρντι, με τόσα τον πουλάει η Γαλατασαράι

Την περ'ίπτωση του Μάουρο Ικάρντι τσεκάρει η Ρέαλ Μαδρίτης για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής μετά από τον τραυματισμό του Βινίσιους Τζούνιορ.

Η Ρεάλ σκέφτεται να ενεργοποιήσει την βόμβα Ικάρντι, με τόσα τον πουλάει η Γαλατασαράι
Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Γαλατασαράι AP

Μόνο λίγα δεν είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, τα οποία και έγιναν ακόμα περισσότερα στη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε σε πρόσφατη τοποθέτησή του πως η Ρεάλ παρά τους πολλούς τραυματισμούς δεν θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και εστιάζει στο καλοκαίρι του 2024.

Παρά τις δηλώσεις οι Μαδριλένοι φέρεται πως τσεκάρουν την αγορά με την Ole να αναφέρει σε ανάρτησή της πως ένα από τα ονόματα που εξετάζεται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι αυτό του Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντίνος φορ έχει βρει και πάλι τον εαυτό του στη Γαλατασαράι και η Ρεάλ καλοβλέπει την περίπτωσή του χωρίς προς το παρόν να έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση για την απόκτησή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η τουρκική ομάδα αναμένεται να πει το "ναι" στην πώληση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή στη γραμμή κρούσης της ομάδας υπάρχει μόνο ο Χοσέλου, καθώς οι Μαδριλένοι δεν προχώρησαν στην αντικατάσταση του Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος μετακόμισε στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ κάνει την ανατροπή με Αντσελότι αλλά η Βραζιλία παραμένει ατάραχη

Ρεάλ: Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί στους Μαδριλένους, ενοχλήσεις κι άλλος ενδεκαδάτος άσος

Μίλαν: Στην πρώτη ομάδα των Ροσονέρι 15χρονος "μπόμπερ", πάει και για νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK