Η Αλ Ετιφάκ είπε αντίο στον Χέντερσον αλλά σχεδιάζει νέα "ψώνια" με άρωμα Λίβερπουλ

Στους Τιάγκο Αλκάνταρα και Μάτιπ εστιάζει η Αλ Ετιφάκ για το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ ματιές ρίχνει και στον Μπόμπι Φιρμίνο που ψάχνεται να αποχωρήσει από την Αλ Αχλί.

Η Αλ Ετιφάκ είπε αντίο στον Χέντερσον αλλά σχεδιάζει νέα "ψώνια" με άρωμα Λίβερπουλ
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Τόπο έπιασαν οι πιέσεις του Τζόρνταν Χέντερσον καθώς η Αλ Ετιφάκ πήρε την απόφαση να πει το "ναι" και να λύσει τη συνεργασία της μαζί του παρά το γεγονός πως ο παίκτης το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Μπεν Τζέικομπς, ο σύλλογος που προπονεί ο Στίβεν Τζέραρντ εξακολουθεί να έχει τα μάτια του σε πρώην ή νυν παίκτες της Λίβερπουλ τόσο για τη χειμερινή όσο και για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, τσεκάρει τις προϋποθέσεις για τον δανεισμό του Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερές του μέρες στην Αλ Αχλί.

Σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσιογράφο, στα ραντάρ των ανθρώπων της Αλ Ετιφάκ βρίσκονται και οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Τζόελ Μάτιπ των οποίων τα συμβόλαια με τους "κόκκινους" εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να ανανεωθούν.

Ο Μάτιπ βρίσκεται στον σύλλογο από το 2016 και αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Σάλκε ενώ ο Τιάγκο έγινε κάτοικος Λίβερπουλ το 2020 από την Μπάγερν αντί του ποσού των 22.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Μάτιπ βρίσκεται εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού ενώ ο Αλκάνταρα πρόσφατα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τότεναμ δίνει εκ νέου δανεικό παίκτη που κάποτε πήρε με 30.000.000 ευρώ από την Ρεάλ

Ο Χέντερσον μένει ελεύθερος και βρίσκεται κοντά σε ιστορικό κλαμπ

Βρέθηκε κοντά σε Μίλαν, Μπάγερν αλλά τελικά κλείνει στη Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK