Ο Χέντερσον μένει ελεύθερος και βρίσκεται κοντά σε ιστορικό κλαμπ

Κόντα στη μεταγραφή του στον Άγιαξ βρίσκεται ο Τζόρνταν Χέντερσον. Ο Άγγλος τα βρήκε με την Αλ Ετιφάκ και αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος.

Ο Χέντερσον μένει ελεύθερος και βρίσκεται κοντά σε ιστορικό κλαμπ
Ο Τζόρνταν Χέντερσον με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας AP

Την επιθυμία να αποχωρήσει από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Τζόρνταν Χέντερσον και από ότι φαίνεται τα κατάφερε.

Ο Άγγλος μέσος τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε με τον Στίβεν Τζέραρντ και έκανε για άλλη μια φορά σαφές πως θέλει να φύγει άμεσα και να αναζητήσει στην Ευρώπη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον δημοσιογράφο του Athletic, Νταβίντ Όρνσταϊν να αναφέρει πως πέτυχε τον σκοπό του.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει ο Άγιαξ και σύμφωνα με Άγγλο δημοσιογράφο οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να κλειδώσουν άμεσα το deal.

Ο Χέντερσον πήρε μεταγραφή στη χώρα της Μέσης Ανατολής το περασμένο καλοκαίρι μετά από μία 12ετια στην Αγγλία και τη Λίβερπουλ, με τους Σαουδάραβες μάλιστα να δίνουν στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ένα ποσό κοντά στα 14.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν δεν πουλάει κανέναν τον Γεναρή εκτός από τον αντι-Κέιν

Η Χεορχίνα έκανε τον χειμώνα... καλοκαίρι και τρέλανε τα social media

Ο νέος Ζλάταν πήγε στη Σπόρτινγκ σε τιμή ευκαιρίας, πλέον σκοράρει κατά ριπάς και πωλείται με 100 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK