Η Αλ Ιτιχάντ θα πιει το αίμα της Λίβερπουλ μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου: Έρχεται νέα μυθική πρόταση για τον Σαλάχ

Η Αλ Ιτιχάντ προφανώς δεν καταλαβαίνει από το "not for sale" του Κλοπ και της Λίβερπουλ για τον Σαλάχ. Δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι Κόκκινοι θα λάβουν γιγάντια προσφορά για τον Φαραώ.

Liverpool's Mohamed Salah during the Premier League soccer match between Liverpool and Nottingham Forest at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 22, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ δεν πουλάει τον Μοχάμεντ Σαλάχ και είναι ξεκάθαρη στη θέση της που διατυμπανίζει δημόσια μέσω του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός είπε πως ο Αιγύπτιος δεν πωλείται και το θέμα έχει κλείσει για τον ίδιο και το κλαμπ.

Ωστόσο, επειδή η μεταγραφική περίοδο στην Σαουδική Αραβία εκπνέει στις 20 Σεπτεμβρίου η Αλ Ιτιχάντ (διαβάστε πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα) βάσει δημοσιευμάτων δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά της για την απόκτηση του Αιγύπτιου σούπερ σταρ και μάλιστα με μεταγραφή ρεκόρ που δεν θα έχει προηγούμενο στο ασιατικό βασίλειο.

Το CBS αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι οι Σαουδάραβες είναι έτοιμοι να προσφέρουν στους Κόκκινους 100.000.000 ευρώ εγγυημένα κι άλλα 50 εκατ. ευρώ σε μπόνους τα οποία όμως δεν θα είναι εύκολα να επιτευχθούν (η λεπτομέρεια που σημειώνει το προαναφερθέν Μέσο).

Επίσης, το δημοσίευμα τονίζει ότι η προσωπική αμοιβή του Μοχάμεντ Σαλάχ θα είναι παρόμοια με αυτή των Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ, δηλάδη κοντά στα 200.000.000 ευρώ ετησίως. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά, αλλά όσο η Λίβερπουλ και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή επιμένουν στη μη επίτευξη της μεταγραφής, τότε η Αλ Ιτιχάντ δεν θα έχει ποτέ το προβάδισμα σε αυτή την περίπτωση για τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK