Η Αλ Ιτιχάντ θέλει ν' αγοράσει winger και το ποδόσφαιρο τρέμει: Οι τρεις στόχοι

Το ταμείο έχει αποφασίσει να συνδράμει στην αγορά πλάγιου επιθετικού από την Αλ Ιτιχάντ και οι στόχοι των Σαουδαράβων είναι αδιανόητοι.

Liverpool's Mohamed Salah sits on the bench before the Europa League Group E soccer match between Liverpool and Toulouse, at Anfield in Liverpool, England, Thursday, Oct. 26, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ AP PHOTO/JON SUPER

Σίγησαν οι Σαουδάραβες; Έτσι όπως παρουσιάζουν τα Μέσα τις μεταγραφικές τους βλέψεις για τους επόμενους μήνες μάλλον όχι. Ο Ρούντι Γκαλέτι που ασχολείται εμπεριστατωμένα με το ποδόσφαιρο στο ασιατικό βασίλειο υποστηρίζει πως η Αλ Ιτιχάντ έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί για πλάγιου επιθετικό και οι στόχοι της είναι παίκτες από την κορυφή του ευρωπαϊκού ραφιού.

Η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά έχει φτιάξει μια μικρή λίστα με τρεις ποδοσφαιριστές τοπ ομάδων. Συγκεκριμένα, πρώτος και απόλυτος στόχος συνεχίζει να είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ με την κατάσταση του Αιγύπτιου να μην έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα η Αλ Ιτιχάντ εξετάζει όλα τα δεδομένα για τον Σον. Ο αρχηγός της Τότεναμ συνεχίζει να απασχολεί ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου και είναι πανάκριβος. Για τους Σαουδάραβες βέβαια τα χρήματα ποτέ δεν είναι το πρόβλημα.

Τρίτος στην παρέα, τώρα, είναι ο Κιέζα. Ο Ιταλός και η Γιουβέντους το συζητούν πλέον το διαζύγιο κι αν ο Ιταλός έλεγε το "ναι" στην προοπτική να αποχαιρετήσει την Ευρώπη, τότε το deal των πολλών εκατομμυρίων θα είναι μονόδρομος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK