Η αλήθεια για Ένγκελς...

Σούσουρο έγινε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πέρασμα του ονόματος του Μπιορν Ένγκελς από δύο ομάδες της Championship. Η μία ήταν η Μπρέντφορντ και η άλλη η Ντέρμπι Κάουντι για την οποία μάλιστα γράφτηκε στο Νησί πως ο Βέλγος στόπερ πέρασε από ιατρικά, αλλά κόπηκε και η μεταγραφή χάλασε.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
engels EUROKINISSI

Όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός φερόταν να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Μπιορν Ένγκελς με την Μπρέντφορντ. Η συγκεκριμένη ομάδα επιθυμούσε διακαώς έναν στόπερ και στον Βέλγο των "ερυθρολεύκων" οι Άγγλοι παρουσιάζονταν πως βρήκαν τον εκλεκτό τους.

Για να τον αποκτήσουν, μάλιστα, φερόντουσαν να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ. Στο μεγάλο λιμάνι όταν το θέμα άρχισε να παίζει ψηλά διέψευσαν ότι συζητούν με την Μπρέντφορντ για τον ποδοσφαιριστή που κόστισε πέρυσι το καλοκαίρι 7.000.000 ευρώ (μεταγραφή από την Μπριζ).

Τις τελευταίες, όμως, 48 ώρες πέραν της Μπρέντφορντ μία άλλη αγγλική ομάδα παρουσιάστηκε να... φλερτάρει έντονα τον Ένγκελς, τόσο πολύ που ο Βέλγος έφυγε για την Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Πρόκειται για την Ντέρμπι Κάουντι η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα συμφώνησε να πάρει τον αμυντικό, αλλά η μεταγραφή του χάλασε εν τέλει καθώς ο νεαρός κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, στα social media κυκλοφόρησε ότι το εν λόγω κλαμπ θ' αγόραζε τον Μπιορν Ένγκελς έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Από την αρχή αυτό το... 1.500.000 ευρώ δεν καθόταν καλά, καθώς οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού ήταν σαφώς μεγαλύτερες.

Αμέσως, μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησαν στα Μίντια τα σενάρια περί κοψίματος στα ιατρικά, η ελληνική ομάδα διέρρευσε ότι ο ουδέποτε ο 23χρονος πέρασε από ιατρικά και πως ο Ολυμπιακός δεν είχε κάνει καμία κουβέντα με την ομάδα που προπονεί ο πρώην άσος της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK