Η αλήθεια για τις απαγορεύσεις Σαββίδη - Μίχελ

Πότε και πώς θα παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο δια ζώσης οι Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ; Το Contra.gr... αποκωδικοποιεί την ερμηνεία των δύο ποινών που επιβλήθηκαν στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον τεχνικό διευθυντή.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΜΙΧΕΛ(Α) ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΜΙΧΕΛ(Α) ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης έγινε ο... Δημήτρης Γιαννακόπουλος της Super League αφού η τιμωρία που του επιβλήθηκε - δηλαδή να του...κόψουν το γήπεδο - θύμισε εκείνη της Euroleague στον ηγέτη του μπασκετικού ΠΑΟ. Με μια πολύ σημαντική διαφορά αφού άλλο 5 μήνες (στις οποίες έπεσε από τους 12) κι άλλο 36 (ο πρόεδρος του”δικεφάλου του βορρά” μπορεί να περιμένει σε μείωσή της στην έφεση).

Από εκεί και πέρα το Contra.gr αποκωδικοποίησε την ερμηνεία της ποινής που επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη με εκείνη του Λούμπος Μίχελ και σας παρουσιάζει την σημαντική διαφορά, που δεν είναι μόνο ημερολογιακή...

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε μέχρι τις 27 Ιουνίου 2018 και ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ μέχρι τις 29 Μαρτίου 2021.

Ο Λούμπος Μίχελ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο (και στα αποδυτήρια) ενώ ο Ιβάν Σαββίδης με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει (ούτε απο... σουίτα) δια ζώσης καμία αναμέτρηση, ανεξαρτήτως αντιπάλων ομάδων που αγωνίζονται στο γήπεδο, ανεξαρτήτου διοργάνωσης (σ.σ. πρωτάθλημα ή κύπελλο).

Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι να διευκρινιστεί το αν αυτή η ποινή αφορά και τις αναμετρήσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που τυχόν δώσει ο "δικέφαλος του βορρά" εντός της τριετίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK