Η αλλαγή-έκπληξη που σκέφτεται ο Μπέντο

Έχει κλειδώσει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ; Η λογική λέει “ναι”, αλλά στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης ο Πάουλο Μπέντο έκανε μία και μοναδική αλλαγή που μπορεί να δούμε απόψε στο τερέν του “Καραϊσκάκη” και θα προκαλέσει αίσθηση... Διαβάστε αναλυτικά.

Η αλλαγή-έκπληξη που σκέφτεται ο Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι ίσως η μοναδική φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο και έχουμε μια τόσο ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την ήττα-σοκ από τη Λάρισα, δεν κράτησε “κλειστά χαρτιά”. Έχει αποφασίσει να αφήσει στην άκρη το 4-4-2 και να επιστρέψει στη δοκιμασμένη συνταγή του 4-2-3-1. Όσο για τα πρόσωπα, έχει δείξει ότι θα εμπιστευθεί τους Λεάλι- Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια- Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο- Σεμπά, Φορτούνη, Μάριν- Ιντέγε.

Υπάρχει, ωστόσο, κι ένα άλλο ενδεχόμενο το οποίο προκύπτει από τη χθεσινή-τελευταία δοκιμή. Στη διάρκεια του “διπλού” ο κόουτς έκανε μία αλλαγή. Μόνο μία. Κι αυτό δείχνει πως κάτι έχει στο μυαλό του, άσχετα αν το αποφασίσει τελικά ή όχι. Έβγαλε από τους “βασικούς” το ν Ντα Κόστα και τον αντικατέστησε με τον Μπρούνο Βιάνα!

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αμυντικός για τον οποίο ο Ολυμπιακός δαπάνησε περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ, αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπέντο και ήταν βασικός στα τελευταία δύο -εκτός έδρας- παιχνίδια με τον Ηρακλή και τη Λάρισα. Από την άλλη πλευρά, ο Ντα Κόστα παρότι ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν στη νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία, δεν ήταν καθόλου καλός στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ο Πάουλο Μπέντο, λοιπόν, το σκέφτεται και το... έδειξε ότι το σκέφτεται. Δεν είναι τυχαίο πως άλλη αλλαγή δεν υπήρξε στη χθεσινή “πρόβα” ενδεκάδας. Μπορεί να δούμε τον Ντα Κόστα βασικά δίπλα στον Μποτία, αλλά δεν αποκλείεται να επιλεγεί τελικά ο Βιάνα, έστω κι αν αυτή η απόφαση, θεωρητικά, εμπεριέχει περισσότερο ρίσκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, δεν δίστασε να βάλει βασικό στον αγώνα με την Αρούκα τον Παναγιώτη Ρέτσο και μάλιστα ως δεξιό μπακ, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην καριέρα του πιτσιρικά. Άρα τίποτα δεν αποκλείεται...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK