Η άμεση απάντηση του Μπενζεμά στον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Την πρώτη του απάντηση προς τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντος έδωσε ο Καρίμ Μπενζεμά πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ.

Al Ittihad's Karim Benzema greets fans during his team match against Al Raed in the Saudi Professional League, in Buraidah, Saudi Arabia, Monday, Aug. 14, 2023. (AP Photo)
Ο Καρίμ Μπενζεμά χειροκροτά τους οπαδούς της Αλ Ιτιχάντ AP

Μόνο ήρεμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη περίοδος του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ καθώς δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γάλλο να μην περνάει και τόσο καλά στην Σαουδική Αραβία εξαιτίας της συμπεριφοράς που έχει προς το πρόσωπό του ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος προπονητής αρχισέ έκανε σαφές στους ιθύνοντες της Αλ Ιτιχάντ πως δεν καίγεται με τη μεταγραφή του Μπενζεμά λέγοντας πως δεν ταιριάζει στο σύστημα που θέλει να παίξει η ομάδα ενώ εν συνεχεία επέλεξε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους Ρομαρίνιο και Σαραχλί παρόλο που αυτός ήταν το μεγάλο όνομα στην ομάδα.

Ο Μπενζεμά δεν έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει και για αρχή επιλέγει να δίνει μόνο εντός τις απαντήσεις του.

Αυτό έκανε και κόντρα στην Αλ Ριγιάντ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας εκεί όπου είχε γκολ και ασίστ στο νικηφόρο πέρασμα της ομάδας με το εμφατικό 0-4.

Δείτε το γκολ του Καρίμ

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλατασαράι, μεταγραφές: Τρελαίνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ολοκληρώνοντας άλλο ένα κορυφαίο deal

Λίβερπουλ, μεταγραφές: Έχει στα χέρια της αστρονομική πρόταση για το μεγάλο της αστέρι

Το απίστευτο σχόλιο του Τόνι Κρόος στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τη μεταγραφή του Βέιγκα στην Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK