Η άμυνα έφερε στον αφρό την Μπαρτσελόνα (pic)

Αν υπάρχει κάτι που να κάνει τη διαφορά στην εφετινή προσπάθεια της Μπαρτσελόνα σε σχέση με την περσινή (σε ότι αφορά πάντα το ισπανικό πρωτάθλημα) αυτό είναι η άμυνα.

Η άμυνα έφερε στον αφρό την Μπαρτσελόνα (pic)

Πέρυσι, κατά τις πρώτες 28 αγωνιστικές της Primera Division, οι Καταλανοί είχαν δεχτεί 22 τέρματα και αγκομαχούσαν στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ρεάλ.

Εφέτος όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Η Μπαρτσελόνα έχει μαζέψει από τα δίχτυα της την μπάλα μόλις 17 φορές και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα αποτελώντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ως προς την επίθεση, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει πετύχει, προσώρας, 80 γκολ ενώ πέρυσι στο αντίστοιχο διάστημα είχε 81. Οι βαθμοί της όμως είναι περισσότεροι (68 έναντι 66) όπμως και οι νίκες της (22 έναντι 21).

Ετσι γίνεται φανερό ότι η πιο κυνική προσέγγιση του Λουίς Ενρίκε ως προς το παιχνίδι απέφερε τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο κόλπο της κατάκτησης και των τριών τίτλων (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ).

Δείτε το γράφημα (από την καταλανική "Sport")

Η άμυνα έφερε στον αφρό την Μπαρτσελόνα (pic)

Η νίκη επί της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK