Η αντανάκλαση του τζαμιού "πούλησε" τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, έξαλλοι οι φίλαθλοι της Άρσεναλ

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έχει μπει στο στόχαστρο των φίλων της Άρσεναλ και όχι για αγωνιστικούς λόγους. Τους πείραξε η συμπεριφορά του μετά από τον αποκλεισμό.

Η αντανάκλαση του τζαμιού "πούλησε" τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, έξαλλοι οι φίλαθλοι της Άρσεναλ
PRINT SCREEN

Η Άρσεναλ έκανε την προσπάθειά της για να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League ωστόσο η Μπάγερν δεν τον τρόπο, νίκησε τον αγώνα και προκρίθηκε αυτή στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εκεί που θα σταθεί απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Γιατί, όμως, οι φίλαθλοι των Κανονιέρηδων τα έχουν βάλει με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς; Τι έκανε ο Βραζιλιάνος μετά από τον αποκλεισμό και τους εξαγρίωσε. Ο πρώην παίκτης της Σίτι, λοιπόν, μαζί με δύο άτομα από το επιτελείο της Άρσεναλ παρακολουθούσαν τη διαδικασία των πέναλτι του άλλου αγώνα.

Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί ο Ζεσούς στεκόταν στο σημείο τη στιγμή που ετοιμαζόταν να εκτελέσει ο Έντερσον. Ο Βραζιλιάνος καρφώθηκε επειδή έκλεισε πίσω του η πόρτα και στην αντανάκλαση φάνηκε το πρόσωπο του συμπατριώτη του.

Βέβαια, ο Ζεσούς δεν έκανε και κάνα... έγκλημα. Έκατσε να δει την εξέλιξη στην αναμέτρηση της ομάδας που έπαιξε από το '17 έως το '22 προτού κάνει τη μεταγραφή στο Λονδίνο αντί 53.000.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό video

News 24/7

24MEDIA NETWORK