Η αντίδραση του Γκουαρντιόλα στην κατηγορία για τις 115 παραβιάσεις, "ότι έχουμε κερδίσει, ήταν πάντα στο γήπεδο"

Ο Καταλανός θέλησε να κλείσει τα αφτιά των παικτών του όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά ζητήματα ώστε να επικεντρωθούν στους στόχους της ομάδας.

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Οι κατηγορίες περί 115 παραβιάσεων των κανονισμών του Financial Fair Play ακόμη στοιχειώνουν την γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ και οι ποινές μπορεί να είναι δυσβάσταχτες. Όμως αυτές δεν στάθηκαν εμπόδιο στην περυσινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι και οι προσπάθειες του Πεπ Γκουαρντιόλα βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ντοκιμαντέρ από το Netflix για την περασμένη ιστορική χρονιά της ομάδας του Μάντσεστερ έφερε στην επιφάνεια στιγμές από την πορεία της ομάδας και φυσικά υλικό μέσα από τα αποδυτήρια. Όταν ανακοινώθηκαν οι ποινές αυτές, ο Γκουαρντιόλα προσπάθησε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του για να γράψουν ιστορία, όπως και τελικά συνέβη με την κατάκτηση του treble.

Έτσι ο Καταλανός τεχνικός έδωσε μία παθιασμένη ομιλία στους ποδοσφαιριστές του λέγοντάς τους χαρακτηριστικά "υποστηρίξτε με άνευ όρων"...

Η ομιλία

"Υποστηρίξτε με άνευ όρων. Θέλω αυτό το πρωτάθλημα περισσότερο από ποτέ. Ό,τι έχουμε κερδίσει, ήταν πάντα στο γήπεδο. Αγαπώ τον σύλλογο. Κι εγώ σας αγαπώ. Θέλω τους πολεμιστές μου".

Η προσπάθεια για το ιστορικό treble στέφθηκε με επιτυχία, όμως η μάχη για τις ποινές, την δικαίωση ή την αθώωση καλά κρατεί...

Διαβάστε περισσότερα

Νέος τεχνικός διευθυντής, η Γιουνάιτεντ μετά από την Σίτι "έκλεψε" και την Σαουθάμπτον, η σύνδεση με τους "Πολίτες"


News 24/7

24MEDIA NETWORK