Νέος τεχνικός διευθυντής, η Γιουνάιτεντ μετά από την Σίτι "έκλεψε" και την Σαουθάμπτον, η σύνδεση με τους "Πολίτες"

Νέοι ναύτες στο καράβι που αγκυροβολεί στο Μάντσεστερ και ο καπετάνιος ακούει στο όνομα Ράντκλιφ.

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his team second goals during the Champions League group A soccer match between Manchester United and CSKA Moscow in Manchester, England, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ένα ακόμα στέλεχος προστίθεται στο δυναμικό του συλλόγου και μετά την απόκτηση του Μπεράντα, ο οποίος ανέλαβε χρέη CEO, η Γιουνάιτεντ έκλεισε τον επόμενο τεχνικό διευθυντή της.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο Τζέισον Γουίλκοξ, αφού η συμφωνία έχει κλέισει. Ο Γουίλκοξ έχει πλέον παραιτηθεί από τον ρόλο του στη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται να αναλάβει τα καινούρια του καθήκοντα.

Η Σαουθάμπτον αρνήθηκε να δεχτεί αποζημίωση και έτσι ο Γουίλκοξ παραιτήθηκε και ετοιμάζει βαλίτσες για το Μάντσεστερ. Ο πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας της Μαντσεστερ Σίτι έκανε εξαιρετική δουλειά στους "Πολίτες" και την Σαουθάμπτον, ενώ τώρα θα γίνει βασικό κομμάτι της νέας εποχής της "Κόκκινων Διαβόλων" με την INEOS του Ράντκλιφ να ηγείται αυτής της διαδικασίας.

Παρά την επιθυμία του Γουίλκοξ να παραιτηθεί για να εργαστεί σε ομάδα με υψηλότερο επίπεδο, η σχέση του με τον προπονητή της Σαουθάμπτον Ράσελ Μάρτιν παραμένει πολύ καλή και δυνατή.

Η νέα σεζόν για την ομάδα του Τεν Ταχ είναι ένα ερωτηματικό περικυκλωμένο από ένα σύννεφο συγκρατημένης αισιοδοξίας. Πλέον το φλέγον θέμα είναι αυτό του προπονητή, ωστόσο μία τέτοια οριστική απόφαση θα παρθεί στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μουρίνιο έστειλε ευχές στον γηραιότερο φίλαθλο της Τσέλσι για τα γενέθλιά του

Ο κάποτε ανερχόμενος αστέρας της Premier League δεν μπορεί να παίξει ούτε στην Κορέα και ας είναι μόνο 31 ..

News 24/7

24MEDIA NETWORK