Η αντιπρόταση των μικρών και η διορία των... δύο ημερών

Οι "μικροί" έκαναν τη δική τους πρότασης στη Big Four για τα τηλεοπτικά του επόμενου πρωταθλήματος και περιμένουν μέχρι την Παρασκευή την απάντηση. Ακόμη δύο ημέρες υπομονή λοιπόν.

Η αντιπρόταση των μικρών και η διορία των... δύο ημερών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ούτε και την Τετάρτη βγήκε λευκός καπνός για το ζήτημα των τηλεοπτικών καθώς οι ομάδες της Superleague δεν έχουν καταλήξει σε ποιοι θα επωμιστούν το κόστος της μείωσης που προτείνει το συνδρομητικό.

Οι 12 "μικροί" πάντως υπέβαλαν πρόταση στους "4" μεγάλους να πάρουν πάνω τους το μεγαλύτερο μέρος του βάρους. Και η απάντηση πλέον αναμένεται την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Σπανός στη συνέχεια τόνισε: " Είχαμε πολλές διαπραγματεύσεις με τη NOVA. Μετά από πολλές προτάσεις και από μακρύ διάλογο που είχαμε όλες οι ομάδες, καταλήξαμε να διακόψουμε στο σημερινό ΔΣ μέχρι την Παρασκευή. Έχουμε καταλήξει σε μια μορφή πρότασης που έχουμε υποβάλει προς τις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν ήταν δυνατόν να πάρουμε σήμερα απάντηση. Θεωρώ ότι είναι μια πρόταση εφικτή για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που μας ταλανίζει τόσο καιρό.

Δεσμεύομαι να μην μπω σε λεπτομέρειες, αλλά στην ουσία έχουμε ζητήσει την κατανόηση των μεγάλων ομάδα που έχουν τη μεγάλη μερίδα των εσόδων, ώστε να βάλουν πλάτη και να μην πέφτουν όλα τα βάρη στους μικρούς. Οι μεγάλοι δεν μπορούσαν να τα βρουν με τη NOVA . Τους είχαμε εξουσιοδοτήσει να μιλήσουν και να βρουν την τελική πρόταση. Ήρθε μια πρόταση από τη NOVA και την εξετάζουμε, ώστε να την υλοποιήσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK