Η απάντηση Μώραλη σε "Δίκη" και "ΣΚΑΪ"

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή ο Δήμαρχος Πειραιά και εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού πέρασε στην αντεπίθεση και "απάντησε" με συγκεκριμένα στοιχεία και έγγραφα. Προειδοποιεί δε και για προσφυγή στη δικαιοσύνη. Διαβάστε αναλυτικά.

Η απάντηση Μώραλη σε "Δίκη" και "ΣΚΑΪ"

Με αφορμή επαναλαμβανόμενες το τελευταίο 48ωρο συκοφαντικές αναφορές σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Για τη δήθεν νέα μεγάλη αποκάλυψη του τηλεοπτικού παρουσιαστή της “εγκυρότατης δίκης” σχετικά με SMS μου προς τον κ. Γ. Βρέντζο το 2012, οφείλω να πώ ότι για ακόμα μια φορά παραβιάζουν ανοιχτές θύρες. Είναι γνωστό σε όλους ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλύπτει εδώ και πολλά χρόνια επίσημα και με νόμιμα παραστατικά τα έξοδα των αγώνων των ακαδημιών των ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, καθώς και σειρά άλλων εξόδων προκειμένου να μπορούν τα σωματεία να συντηρούν το μέλλον του ποδοσφαίρου μας που δεν μπορεί να είναι άλλο από την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Παράλληλα υπάρχουν δεκάδες δημόσιες ανακοινώσεις της Ένωσης για την στήριξη αυτή, καθώς και δημόσιες ευχαριστίες της Ένωσης προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρο της. Ειδικά δε το 2014 σε εκδήλωση της Ένωσης τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμβολή του στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Μετά τα παραπάνω είναι νομίζω ξεκάθαρη η αγωνιώδης προσπάθεια με τη γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα, να διαστρεβλώνουν απλές καθημερινές επικοινωνίες δημιουργώντας σκοπίμως συνειρμούς, κρίνοντας προφανώς εξ ίδιων τα αλλότρια. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Στην αγωνιώδη αυτή προσπάθεια τους έχουν χάσει κάθε έλεγχο και ξεπερνούν κάθε όριο.

Για το λόγο αυτό ζητώ την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας σε ότι με αφορά, διαφορετικά επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, αν και οι καταδικασμένοι τηλεδικαστές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι αγνοούν επιδεικτικά τις εις βάρος τους αποφάσεις της αληθινής δικαιοσύνης.”

Επισυνάπτεται το νόμιμο παραστατικό για την κάλυψη εξόδων ιατρών των υποδομών της ΕΠΣΠ για την περίοδο 2011-2012 με ημερομηνία παραλαβής 12/6/2012.

Η απάντηση Μώραλη σε "Δίκη" και "ΣΚΑΪ"