Η απάντηση του πρώην υπευθύνου των συνδέσμων, κ. Χατζηευσταθίου

Η απάντηση του πρώην υπευθύνου των συνδέσμων, κ. Χατζηευσταθίου


Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης

"ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ -ΔΕΧΤΗΚΑ "ΛΑΣΠΗ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

A) O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ FANS ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

Β)Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ FΑΝS ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ EXTRA ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΥΔΗ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΑΕΚ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 220 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΧΩΡΙΣ ΡΙΝ-ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑ 20 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚ FANS...)KAI TA OΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΕΚ FANS ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚοΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΑ "ΤΡΑΜΠΑΡΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΥΡΑ!!!

Γ) ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ (220 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΝ-15 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΛΠ)Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ....ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ???

Δ) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΕΚ FANS ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΔΩΡΕΑΣ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ : 1)ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ-ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ!!!- ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 3000 ΕΥΡΩ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2189,40 ΕΥΡΩ. ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΕΚ FANS ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ… ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ!!!"

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ-ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ (ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ)ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΙΩΤΙΚΑ Η ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΕΙΤΕ "ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΝ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ "ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ"... ΕΙΤΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ"...

ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΑΝ ΔΩ ΠΟΣΕΣ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ" ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΗΣ ΑΕΚ...ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΛΙΣΕ "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..."

ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

24MEDIA NETWORK