Η απογοήτευση των "ερυθρόλευκων" οδηγεί στο UEFA

Με κατεβασμένα κεφάλια έφτασε στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Ο Γιάγια Τουρέ έθεσε το νέο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η απογοήτευση των "ερυθρόλευκων" οδηγεί στο UEFA

Για άλλη μια φορά οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" με κατεβασμένα κεφάλια μετά από εκτός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο η ήττα στο Λιόν, αλλά ο τρόπος με την οποία αυτή ήρθε. Το σκηνικό του "Μπερναμπέου" επαναλήφθηκε καθώς ο Ολυμπιακός έχασε μέσα από τα χέρια του τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Διάθεση για δηλώσεις δεν υπήρχε εκτός από τον Γιάγια Τουρέ που ουσιαστικά έθεσε το νέο στόχο των "ερυθρόλευκων" μετά τις τρεις ήττες στις ισάριθμες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιος είναι αυτός ο στόχος; Μα φυσικά η τρίτη θέση που οδηγεί στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Για την τρίτη θέση υπάρχει και η Ρόζενμποργκ που έχει ήδη τρεις βαθμούς μετά τη νίκη στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του (Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά και την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τους Νορβηγούς στο Τροντχάιμ στην προετελευταία αγωνιστική των ομίλων.

"Δεχτήκαμε ένα ηλίθιο γκολ στο τέλος, όπως και στον αγώνα με τη Ρεάλ. Στην ουσία αποκλειστήκαμε από το Champions League και τώρα ρεαλιστικός στόχος είναι να κυνηγήσουμε την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ. Με τον προπονητή δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα στα τελευταία λεπτά" , ήταν τα λόγια του Γιάγια Τουρέ κατά την άφιξη της αποστολής από τη Γαλλία.

Τώρα άπαντες επικεντρώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική. Ενας αγώνας εξαιρετικά δύσκολος, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από δύο ήττες (με ΠΑΟΚ και Λιόν) και θέλουν να επανακάμψουν.

Από το αεροδρόμιο στην προπόνηση

Περίπου στις 15:00 έφτασαν οι "ερυθρόλευκοι" από τη Γαλλία και δύο ώρες αργότερα συγκεντρώθηκαν στου Ρέντη για προπόνηση. Οι παίκτες που έπαιξαν στο "Ζερλάν" ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μιχάλης Καψής που ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Σε ότι έχει να κάνει με τους Ριβάλντο και Γεωργάτο, παραμένουν αμφότεροι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο. Και οι δύο παίκτες έκαναν θεραπεία την Πέμπτη και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο να προλάβουν να αγωνιστούν. Ακόμα και να ξεκινήσουν προπονήσεις την Παρασκευή είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρουν να φτάσουν στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο για να παίξουν στο ματς της Κυριακής.

Ομιλία στην προπόνηση από τον Τροντ Σόλιντ δεν είχαμε, κάτι που θα γίνει στην προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία ο Νορβηγός θα δείξει σε βίντεο τον αγώνα με τη Λιόν και θα κάνει την απαραίτητη ανάλυση στους παίκτες του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK