Η αποκάλυψη του Ντοναρούμα που τρομάζει την Μίλαν

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο και οι άνθρωποι της Μίλαν φοβούνται εισβολή από το Μάντσεστερ! Φόβοι που έγιναν μάλιστα μεγαλύτεροι μετά από ένα αγγλικό δημοσίευμα...

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. AC Milan won 5-4 following a shootout. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. AC Milan won 5-4 following a shootout. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou) AP

Το συμβόλαιο του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα λήγει το 2018 όμως από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την υπογραφή νέου οι άνθρωποι της Μίλαν τρέμουν πως θα τον χάσουν μέσα από τα χέρια τους και τα τελευταία δημοσιεύματα έρχονται να ενισχύσουν αυτούς τους φόβους.

Πρώτο και... καλύτερο αυτό της "Sun" που αποκάλυψε πως ο 18χρονος κίπερ εξομολογήθηκε στο φιλικό του περιβάλλον την επιθυμία του αλλά και την πίστη του ότι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Premier League ενώ σύμφωνα με την "Daily Mail" η Μάντσεστερ Σίτι έχει προβάδισμα έναντι της συμπολίτισσας ΓΙουνάιτεντ.

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως οι "πολίτες" ετοιμάζουν πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ προς το σύλλογο ενώ στον "Τζίτζο" θα προσφέρουν ετήσιες απολαβές ύψους 4.200.000 ευρώ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον προορίζει για βασικό στη θέση του Κλαούντιο Μπράβο.

"Είναι ένας τοπ γκολκίπερ και για την ηλικία των 18 ετών που είναι, έχει τεράστιες δυνατότητες", δήλωσε ο Γκουαρδιόλα για τον Ντοναρούμα παραμονή του κρίσιμου αγώνα της Σίτι με την Γουέστ Μπρομ, δείγμα της μεγάλης εκτίμησης που τρέφει για τον τερματοφύλακα της Μίλαν.

Photo Credits: AP Photo/Alexandra Panagiotidou

News 24/7

24MEDIA NETWORK