Η αποκάλυψη του Σωτηρίου για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Δανία, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με την Κοπεγχάχη, ο πρώην φορ του ΑΠΟΕΛ μίλησε για το φλερτ που είχε τους περασμένους μήνες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η αποκάλυψη του Σωτηρίου για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο διεθνής Κύπριος στράικερ Πιέρος Σωτηρίου ήταν επειδή η μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη έκλεισε σχετικά νωρίς, πως βίωσε όλο αυτό τον ντόρο...

"Προσπαθούσα να μην λαμβάνω υπόψη ό,τι λεγόταν και ακουγόταν. Προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Γιατί έτσι θα ερχόταν η μεταγραφή. Το ήξερα ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος μόνο στο παιχνίδι με τόσο ντόρο, αλλά τα κατάφερα. Ένας Κύπριος παίκτης είναι δύσκολο να πάει στο εξωτερικό, γι’ αυτό δούλεψα πάρα πολύ για να καταφέρω αυτή τη μεταγραφή", τόνισε ο Σωτηρίου στην συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "Balla.com".

Για το ελληνικό ενδιαφέρον, από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, όπως και από ομάδα της Serie A; αποκάλυψε:

"Ήταν ο ΠΑΟΚ τον χειμώνα που έκανε σπουδαία πρόταση στον ΑΠΟΕΛ, ήταν το μεγάλο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν έγινε ποτέ επίσημη πρόταση για να ολοκληρωθεί το ενδιαφέρον. Ήταν η Τορίνο με επίσης πολύ καλή πρόταση. Το κυριότερο ήταν ότι ήθελα να μείνω στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το καλοκαίρι, να ολοκληρώσω τη χρονιά και να νιώθω ακόμα πιο έτοιμος, και αυτό ήθελε και η ομάδα.

Γι’ αυτό και δεν προχώρησε με Τορίνο και ΠΑΟΚ. Μετά υπήρχαν κάποιες ομάδες εκτός Ευρώπης. Αλλά εμένα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Με τιμά το ενδιαφέρον όλων αυτών των σπουδαίων ομάδων, αλλά για συγκεκριμένα κριτήρια επέλεξα την Κοπεγχάγη και θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ για αυτή την επιλογή μου".

Σε ερώτηση δε για τα όσα είχαν γραφτεί περί "σιγουριάς" του Ολυμπιακού περί της μετακίνησής του στον Πειραιά, ανέφερε:

"Ίσως λόγω αυτής της συνεργασίας που είχαν ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός με θεωρούσαν βέβαιο. Δεν γνωρίζω τι είχαν αποφασίσει οι δύο διοικήσεις. Γνώριζα ότι υπήρχε ενδιαφέρον και θεωρώ οτι ήμουν απόλυτα σωστός απέναντι σε όλες τις ομάδες και προτάσεις που είχα στα χέρια μου.

Εγώ ξέρω ότι πήγα στην Κοπεγχάγη, γιατί ενδιαφέρθηκαν να κλείσουν τη μεταγραφή άμεσα και αποφασιστικά. Δεν είχα καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό στα χέρια μου για να την αξιολογήσω. Το τι γίνεται μεταξύ των διοικήσεων αφορά μόνο αυτές και σίγουρα δεν το απολαμβάνω, γιατί έκανα τα πάντα για να φύγω σαν κύριος. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Πιέρου Σωτηρίου στο "Balla.com.cy"

News 24/7

24MEDIA NETWORK