Η Αργεντινή σόκαρε το Μαρακανά και έβαλε τέλος σε "τρελό" αήττητο

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα στην ιστορία της προκριματικής φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σημείωσε η Βραζιλία, μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής μέσα στο Μαρακανά με το γκολ του Οταμέντι μετά από 64 αναμετρήσεις.

Η Αργεντινή σόκαρε το Μαρακανά και έβαλε τέλος σε "τρελό" αήττητο
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει AP

Μεγάλη νίκη επί της Βραζιλίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέτυχε η Αργεντινή επικρατώντας με 0-1 με τέρμα του Οταμέντι.

Η αλμπισελέστε πέρα από το γεγονός που εδραιώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κατάφερε να βάλει τέλος σε ένα αδιανόητο αήττητο που κρατούσε η Βραζιλία σε προκριματικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Σελεσάο σtην ιστορία της σε προκριματική φάση Παγκοσμίων Κυπέλλων από το μακρινό 1954.

Μέχρι την αναμέτρηση με την Αργεντινή οι Βραζιλιάνοι είχαν στο ενεργητικό τους σε εντός έδρας αναμετρήσεις για προκριματικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου 51 νίκες και 13 ισοπαλίες!

Πάντως μετά από το τέλος της αναμέτρησης λίγη από τη χαρά των Αργεντίνων πήρε με δηλώσεις του ο Λιονέλ Σκαλόνι αφήνοντας ουσιαστικά τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα επεισοδία μεταξύ οπαδών και αστυνομικών που οδήγησαν στην καθυστέρηση της έναρξης του για σχεδόν 30 λεπτά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα "εκμεταλλεύεται" τον Γκάβι και φέρνει άμεσα τον αντι-Λέβα

Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και οι αρχές του κατάσχουν δύο ακίνητα στην Βραζιλία

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι πέταξε βόμβα για το μέλλον του μετά τον θρίαμβο επί της Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK