Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και οι αρχές του κατάσχουν δύο ακίνητα στην Βραζιλία

Με κατάσχεση δύο ακινήτων που έχει στη Βραζιλία κινδυνεύει ο Ροναλντίνιο καθώς οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι άδειοι και δεν φαίνεται πως μπορεί να ανταπεξέλθεί στις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και οι αρχές του κατάσχουν δύο ακίνητα στην Βραζιλία
Ο Ροναλντίνιο με τις αρχές της εθνικής Βραζιλίας AP

Μπορεί ως ποδοσφαιριστής να απασχολούσε το κοινό για τα μαγικά του με την μπάλα στα πόδια αλλά εξωαγωνιστικά δεν τα πάει το ίδιο καλά.

Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο κατάσχεσης δύο ακινήτων του στην Βραζιλία καθώς δεν φέρεται ικανός να εξοφλήσει τυχόν φορολογικές οφειλές.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι προϊστάμενοι της εφορίας διέταξαν την αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας του Ρόνι στην Βραζιλία ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μίλαν και Μπαρτσελόνα δεν μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Μάλιστα, βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως έγινε αποτίμηση της περιουσίας του καθώς προηγουμένως ελέγθηκαν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί οι οποίοι και ήταν άδειοι.

Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται στα ραντάρ των αρχών από το 2018 όταν και πήραν στην κατοχή τους πολυτελή αυτοκίνητα και έργα τέχνης από τον Βραζιλιάνο καθώς μαζί με τον αδερφό του όφειλαν και πάλι χρήματα στην εφορία ενώ το 2020 μπήκε στην φυλάκη καθώς πιάστηκε στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα "εκμεταλλεύεται" τον Γκάβι και φέρνει άμεσα τον αντι-Λέβα

Αζάρ: Η αστρονομική πρόταση που απέρριψε ο Βέλγος για να "κρεμάσει" τα παπόυτσια του

Τσάμπι Αλόνσο: Ο CEO της Λεβερκούζεν είπε όλη την αλήθεια για τη "ρήτρα των τριών"

News 24/7

24MEDIA NETWORK