Η Άρσεναλ έκανε διαφημιστικό με όλα τα ξένα αστέρια της πλην Σωκράτη

Η Άρσεναλ και η Adidas έκαναν ένα υπέροχο διαφημιστικό για τη νέα φανέλα και το τι σημαίνει να είσαι μέλος της Άρσεναλ. Πρωταγωνιστούν όλοι οι ξένοι αστέρες της ομάδας. Εκτός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Ο Σέαν Κολάσινατς (κέντρο) πανηγυρίζει με τους Μεσούτ Εζίλ (αριστερά) και Σωκράτη Παπασταθόπουλο (δεξιά) της Άρσεναλ τη νίκη επί της Βαλένθια στον δεύτερο ημιτελικό του Europa League 2018-2019, στο 'Μεστάγια' της Βαλένθια, Πέμπτη 9 Μαΐου 2019
Ο Σέαν Κολάσινατς (κέντρο) πανηγυρίζει με τους Μεσούτ Εζίλ (αριστερά) και Σωκράτη Παπασταθόπουλο (δεξιά) της Άρσεναλ τη νίκη επί της Βαλένθια στον δεύτερο ημιτελικό του Europa League 2018-2019, στο 'Μεστάγια' της Βαλένθια, Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ιούνιος, ο μήνας των μεταγραφών, των εισιτηρίων διαρκείας και της παρουσίασης των φανελών της νέας σεζόν. Η Άρσεναλ δεν αποτελεί εξαίρεση και την Παρασκευή 'διέρρευσε' στο διαδίκτυο ένα προωθητικό video για την εμφάνιση της ομάδας τη σεζόν 2019-2020. Το concept ήταν πως δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι στο βόρειο Λονδίνο για να είσαι Άρσεναλ, για να αισθάνεσαι όπως οι οπαδοί της Άρσεναλ, για να μιλάς καθ' αυτόν τον τρόπο. Αρκεί να το έχεις μέσα σου.

Για την υλοποίηση αυτής της ιδέας, οι άνθρωποι του video σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τους αναγκάσουν να μιλήσουν στη λονδρέζικη διάλεκτο. Στο 'κόλπο' βρέθηκε και ο θρύλος του συλλόγου, Ίαν Ράιτ, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του παρουσιαστή. Το αποτέλεσμα είναι ο Μεσούτ Εζίλ να χρησιμοποιεί την αργκό "bruv" και ο Σέαντ Κολάσινατς το "flames" σε ένα... μπαρμπέρικο. Οι Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Αλεξάντρ Λακαζέτ να συζητούν τρώνοντας σε ένα fry-up. Ο Άλεξ Ιγουόμπι με τον Ματέο Γκεντουζί να τσακώνονται για την προπόνηση. Ο αρχηγός Λοράν Κοσιελνί να εμψυχώνει νεαρούς παίκτες της ομάδας ("παίζουμε για το σήμα, πάμε μέχρι τέλους. Θυμηθείτε, το βόρειο Λονδίνο είναι δικό μας"). Και ο Έκτορ Μπεγερίν (ο μόνος παίκτης χωρίς υπότιτλους, αφού κατέχει την προφορά) σε ψεύτικη συνέντευξη Τύπου να αφήνει να εννοηθεί ότι παραμένει στην ομάδα.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών; Πρόκειται για κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Υπάρχει μία πολύ χαρακτηριστική απουσία, όμως. Σίγουρα δεν είναι αυτή του Χένριχ Μχιταριάν που πέρυσι ήταν μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου, ούτε του Λούκας Τορέιρα, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει και να επιστρέψει στην Ιταλία. Ή των Νάτσο Μονρεάλ, Ντένις Σουάρεθ, Σκοντράν Μουστάφι και Μπερντ Λένο, που όσο καλοί παίκτες κι αν είναι, δεν λογίζονται ως σταρ του συλλόγου.

Υπάρχει ένας Έλληνας στο ρόστερ που όλη τη σεζόν τραβούσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και σε κάθε αγώνα της Άρσεναλ ήταν σημείο αναφοράς. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όμως, δεν βρέθηκε στο promo video για τη νέα φανέλα, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Το χρονικό σημείο είναι ιδιαίτερο για τους ξένους ποδοσφαιριστές, που συνήθως απολαμβάνουν καλοκαιρινές διακοπές στην πατρίδα τους και πολλές φορές δεν μπορούν να βρεθούν εκτάκτως πίσω στις ομάδες τους για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Κρίμα, γιατί το διαφημιστικό σποτ είναι πολύ ωραίο και περιλαμβάνει ακόμα και τον... Ίντρις Έλμπα, τον σπουδαίο Λονδρέζο ηθοποιό που ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να είναι εκείνος το 9άρι της ομάδας, στη θέση του Ράιτ. Αλλά όπως όλοι μας, πιθανόν να είχε έναν τραυματισμό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK