Η άσεμνη απάντηση του Μαραντόνα (VIDEO)

O πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής αποκάλεσε γκαντέμη τον Μαραντόνα και εκείνος του απάντησε αναλόγως!

Η άσεμνη απάντηση του Μαραντόνα (VIDEO)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα που η εθνική Αργεντινής αγωνιζόταν με το Ιράν, ωστόσο το σκορ παρέμενε 0-0 με αποτέλεσμα να αποχωρήσει λίγο πριν το φινάλε.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι έκανε με σουτ το 1-0 και το γεγονός αυτό δεν το άφησε να περάσει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής , αποκαλώντας το Μαραντόνα, "γκαντέμη".

"Έφυγε η κακή τύχη και κερδίσαμε", είπε ο Χούλιο Γκροντόνα αμέσως μετά το ματς. Η απάντηση ωστόσο από τον Μαραντόνα δεν άργησε να έρθει, αφού λίγες ώρες αργότερα ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Εκεί μόλις έμαθε τις δηλώσεις του προέδρου, έκανε μια άσεμνη κίνηση υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο και δίνοντας τη δική του απάντηση στα όσα ειπώθηκαν. Αξίζει να σημειώσουμε πως η κόντρα τους ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια όταν η Ομοσπονδία δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μαραντόνα ως προπονητή της εθνικής μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμη:

Αργεντινή - Ιράν 1-0 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK