Η αστυνομία επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό της Πεύκης!

"Καταπέλτης" είναι οι καταθέσεις τριών αστυνομικών και ενός τραυματιοφορέα για τα επεισόδια στο ματς της Πεύκης με τον Ατρόμητο Πειραιά!

Η αστυνομία επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό της Πεύκης!

Νέα καταλυτικά στοιχεία σχετικά με τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο παιχνίδι Ατρόμητος Πειραιά-Πεύκη έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα των βόρειων προαστίων.

Μέσω αυτών επιβεβαιώνονται πλήρως τα όσα υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της Πεύκης για ντου "φουσκωτών" στα αποδυτήρια μετά το τέλος του α' ημιχρόνου και ξυλοδαρμό του Πέτρου Δημητρίου, ποδοσφαιριστών και άλλων μελών της αποστολής.

Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook αναρτήθηκαν καταθέσεις αστυνομικών αλλά και ενός τραυματιοφορέα, που ήταν παρόντες στα αποδυτήρια του γηπέδου και είδαν όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του αγώνα.

" Θέλω να σας πω ότι ένα άτομο που συμμετείχε χτυπούσε απρόκλητα τον προπονητή και τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας", αναφέρει χαρακτηριστικά ένας εκ των αστυνομικών στην κατάθεσή του για τα επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα.

Αναλυτικά:

"ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μ.Γ. (Αστυνομικός):

"Είμαι Ειδικός Φρουρός και υπηρετώ στο Α.Τ.Αγ. Ι. Ρέντη. Την 14/05/2014 είχα διαταχθεί σε υπηρεσία μέτρων τάξης στο Δημοτικό Στάδιο “Μελισσουργού” Αγ. Ι. Ρέντη κατά το ωράριο 15.00 έως πέρατος όπου ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στα πλαίσια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων “Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ”. Κατά την προσέλευση των ομάδων και ως τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, δεν συνέβη οτιδήποτε και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Με το πέρας του πρώτου ημιχρόνου και κατά την είσοδο των ομάδων στο χώρο των αποδυτηρίων συνολικά περίπου τριάντα (30) άτομα, μέλη των αποστολών και των δύο ομάδων και άλλοι, άρχισαν να διαπληκτίζονται και μερίδα υποστηρικτών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ εκ των οποίων ένας είχε χαρακτηριστική ογκώδη διάπλαση και έτερος που έφερε πορτοκαλί φανελάκι όμοιο με αυτό που φέρουν τραυματιοφορείς, κατέφεραν χτυπήματα στον προπονητή της ΠΕΥΚΗΣ, ως διαπίστωσα μεταγενέστερα, όταν πλησίασα στο σημείο. Πλησιάζοντας, προσπάθησα να απομακρύνω τους επιτιθέμενους και ως εκ τούτου να απεγκλωβιστεί ο προπονητής της ΠΕΥΚΗΣ".

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αναγνωρίζεις το άτομο που σου επιδεικνύεται διά ζώσης στην έδρα της Υπηρεσίας μας ως έναν από τους δράστες της ανωτέρω επίθεσης; (Γίνεται μνεία ότι στον ανωτέρω μάρτυρα επιδείχθηκε δια ζώσης άτομο υπό στοιχεία ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ Ανάργυρος του Ιωσήφ και της Ελένης γεν. 1960)

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Τον αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα και με πάσα βεβαιότητα. Ο συγκεκριμένος άντρας κατέφερε χτυπήματα με τα χέρια του στο πρόσωπο και στο σώμα του προπονητή της ομάδας της Πεύκης. Επίσης ο ανωτέρω άνδρας κατά την διάρκεια της επίθεσης φορούσε ένα πορτοκαλί γιλέκο το οποίο όπως μου είχε δηλώσει κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο δήλωνε την ιδιότητα του ως τραυματιοφορέας.

Π.Ν. (Αστυφύλακας):

"Είμαι Αστυφύλακας και υπηρετώ στο Α.Τ, Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Σήμερα 14/05/2014 και από ώρα 15.00 διατέθηκα σε μέτρα τάξης στο γήπεδο "Μελισσουργός" στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, επί της συμβολής των οδών Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Αθηνάς, για τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ατρόμητος- Α.Ο. Πεύκης. Την 17.00 ώρα ξεκίνησε ο αγώνας. Την 17.50 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρισκόμουν έξωθεν του χώρου των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας. Την ώρα που μπαίνανε οι παίκτες στα αποδυτήρια είχαν αρχίσει φραστικά επεισόδια μεταξύ τους. Συγκεκριμένα άτομο του Ατρομήτου, πιθανών ο πρόεδρος της ομάδας, διαπληκτιζόταν έντονα με άτομο της διοίκησης του Α.Ο. Πεύκης, ενώ μετά από λίγο το άτομο του Ατρομήτου έσπρωξε το άτομο του Α.Ο. Πεύκης, ο οποίος παραπάτησε και τον συγκράτησαν άλλα άτομα του Α.Ο. Πεύκης. Τότε ήρθε ένας εύσωμος άνδρας, ηλικίας περίπου σαράντα πέντε (45) ετών, με ύψος περίπου εκατόν ογδόντα πέντε (185) εκατοστά του μέτρου, που φώναζαν Σωτήρη α.λ.σ., ο οποίος φορούσε ένα πορτοκαλί κόκκινο μπλουζάκι με μαύρη φόρμα και βρισκόταν στον αύλειο χώρο των αποδυτηρίων κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ξεκίνησε να χτυπάει με τα χέρια του τον προπονητή του Α.Ο. Πεύκης και εν συνεχεία όποιον εύρισκε μπροστά του απευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια. Τότε μαζί με τους υπολοίπους αστυνομικούς προσπαθήσαμε να τους ακινητοποιήσουμε, καταφέρνοντας να τους βγάλουμε από τα αποδυτήρια, κλείνοντας παράλληλα την πόρτα για την ασφάλεια των παικτών του Α.Ο. Πεύκης και τότε έχασα την οπτική επαφή με το άτομο μέσα στη γενικότερη συνεχιζόμενη συμπλοκή μετά τριάντα (30) περίπου ατόμων, τόσο του Ατρομήτου όσο και του Α.Ο. Πεύκης. Μετά από περίπου δέκα (10) λεπτά σταμάτησαν τα επεισόδια, εισήλθαν οι παίκτες στα δωμάτια των αποδυτηρίων τους και αποχώρησαν όλοι όσοι δεν είχαν άμεση σχέση με τον αγώνα".

Κ.Ι. (Αστυφύλακας):

"Είμαι Αστυφύλακας και υπηρετώ στο Α.Τ. Αγ. Ι. Ρέντη. Χθες 14-05-2014 διατάχθηκα να εκτελέσω υπηρεσία μέτρων τάξης από ώρα 15.00 στο Δ.Γ. Ρέντη "ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ", όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την 17.00 ώρα ο ποδοσφαιρικός αγώνας της τελευταίας αγωνιστής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Ατρόμητος Πειραιά – Πεύκη. Από τη αρχή εκτέλεσης της υπηρεσίας μου ανατέθηκε από τον επικεφαλής των μέτρων, να επιβλέπω- φρουρώ το γραφείο των διαιτητών, όσο αυτοί βρίσκονται εντός αυτού. Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου. Όταν τελείωσε το α’ ημίχρονο και κατά την αποχώρηση των παικτών, διαιτητών και παραγόντων που κάθονταν στους πάγκους των δύο ομάδων, εγώ συνόδεψα μαζί με άλλον ένα συνάδελφό μου τους διαιτητές προς το γραφείο τους, οι οποίοι παρέμειναν εντός αυτού και εμείς έξω από αυτό. Τη στιγμή που οι ομάδες έμπαιναν στα αποδυτήρια, που βρίσκονταν σε εγκαταστάσεις δέκα (10) μέτρων σε απόσταση από εμάς, άρχισε ένας καυγάς και συγκεκριμένα είδα πέντε άτομα να κτυπούν δυνατά με τα χέρια και τα πόδια τους, τον προπονητή της ομάδα της Πεύκης και έπειτα από αυτό γενικεύτηκε ο καυγάς με την συμμετοχή των παικτών και παραγόντων των ομάδων. Εκείνη την ώρα κατευθύνθηκα μαζί με τον συνάδελφό μου προς τη μεριά της σύρραξης προκειμένου να συνδράμω με την βοήθειά μου τους υπόλοιπους συναδέλφους μου. Μετά από δέκα λεπτά (10') μπορέσαμε να τους χωρίσουμε και όπως διαπίστωσα τα προαναφερόμενα πέντε άτομα είχαν εξαφανιστεί από το σημείο προκειμένου να μην συλληφθούν. Από τη συμπλοκή αυτή τραυματίστηκε ο προπονητής και ο τερματοφύλακας της Πεύκης. Αμέσως ενημερώθηκε ο διαιτητής για τα επεισόδια που έγιναν καθώς και τους τραυματισμούς. Επισημαίνω ότι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά. Ο προπονητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ "ΕΡΥΘΡΟΣ" για την παροχή των πρώτων βοηθών. Στο σημείο αυτό θέλω να σας πω ότι ένα άτομο που συμμετείχε και κτυπούσε απρόκλητα τον προπονητή και τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν ηλικίας 45-50 ετών, αναστήματος 1,70 μέτρων περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, μαύρα κοντά μαλλιά τον οποίο θα αναγνώριζα ανεπιφύλακτα, αν μου υποδεικνύατε φωτογραφία του και ο οποίος κατά την έναρξη του αγώνα καθόνταν πλησίον μου εντός του αγωνιστικού χώρου φορώντας από πάνω του ένα φωσφοριζέ χρώματος πορτοκαλί με αναγραφόμενη στην πίσω πλευρά τη λέξη “SECURITY”, μαζί με άλλο άτομο που φορούσε τα ίδια, εκτελώντας τα καθήκοντα του τραυματιοφορέα".

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αναγνωρίζεις το άτομο που σου υποδεικνύουμε διά ζώσης στην Υπηρεσία μας με στοιχεία ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ Ανάργυρος;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι, τον αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ότι είναι το άτομο που σας περιέγραψα παραπάνω, που φορούσε το πορτοκαλί γιλέκο και κτυπούσε μαζί με τα υπόλοιπα άτομα με τα χέρια και τα πόδια του τον προπονητή της Πεύκης. Κάτι άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

Χ.Α. (τραυματιοφορέας Ατρομήτου):

"Ξαφνικά ακούσαμε φασαρία και πήγαμε προς τα αποδυτήρια και είδαμε ένα σωματώδη άτομο άγνωστο προς εμένα να ρίχνει μια μπουνιά και μια κλωτσιά στον προπονητή της ομάδας της Πεύκης, διότι πριν στη λεκτική φασαρία που προηγήθηκε του είπε “γ…ε τους μ…ς, θα τους κερδίσουμε 3-0”".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK