Η ατάκα Ραούλ για Μπαρτσελόνα που τρόμαξε την Ρεάλ

Ο θρύλος της Ρεάλ Ραούλ, ρωτήθηκε για το μέλλον του αλλά και την πιθανότητα να δουλέψει για την Μπαρτσελόνα και "κατάφερε" να τρομάξει τους Μαδριλένους. Διαβάστε το story.

Former Spanish national soccer team captain and former Real Madrid star Raúl González Blanco speaks during a press conference, where he is introduced as the newest member of the New York Cosmos, Tuesday Dec. 9, 2014 in New York.  (AP Photo/Bebeto Matthews)
Former Spanish national soccer team captain and former Real Madrid star Raúl González Blanco speaks during a press conference, where he is introduced as the newest member of the New York Cosmos, Tuesday Dec. 9, 2014 in New York. (AP Photo/Bebeto Matthews) AP

Μετά τις φήμες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να κάνει κίνηση για να αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον Ίσκο από την Ρεάλ Μαδρίτης, οι φανς των πρωταθλητών Ευρώπης δεν θα μπορούν να αισθάνονται ιδιαίτερα άνετα, ειδικά από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα και μία συνέντευξη του Ραούλ στην καταλανική εφημερίδα "Sport".

Και αυτό γιατί σε ερώτηση που δέχτηκε ο θρυλικός παλαίμαχος φορ των "μερένγκες" αναφορικά με το νέο κεφάλαιο που θα ανοίξει στη ζωή του και το αν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του στην Μπαρτσελόνα, έδωσε μία απάντηση... διπλωματική.

"Η προτεραιότητά μου είναι να επιστρέψω σπίτι μου, στην Ρεάλ, όταν θα έρθει η στιγμή. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν μπορείς ποτέ να λες "δεν θα κάνω αυτό ή το άλλο", τόνισε αρχικά για το ενδεχόμενο να δουλέψει για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

Real Madrid's Ra?l Gonz?lez Blanco, in action during a friendly soccer match against the Shamrock Rovers, at Tallagh Stadium, Dublin, Ireland, Monday, July, 20, 2009.  (AP Photo/Peter Morrison)
Real Madrid's Ra?l Gonz?lez Blanco, in action during a friendly soccer match against the Shamrock Rovers, at Tallagh Stadium, Dublin, Ireland, Monday, July, 20, 2009. (AP Photo/Peter Morrison) AP

"Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην Ρεάλ. Δεν ξέρω αν το μέλλον μου θα είναι στο γήπεδο ή πίσω από ένα γραφείο, δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν θα ακολουθήσω το δρόμο του προπονητή ή αυτόν του παράγοντα.

Οι οπαδοί της Ρεάλ με κατηγορούν ότι είμαι πολύ τρυφερός με την Μπάρσα; Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική μου πίστη, έχω καθαρή τη συνείδησή μου.

Είναι διαφορετικό όμως όταν μιλάς για ποδόσφαιρο και αναλύεις το τι έχει κάνει η Μπαρτσελόνα αυτά τα χρόνια. Εκεί είναι σωστό να τους αναγνωρίσουμε ότι τα έχουν πάει καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK