Η ατάκα του Ουζουνίδη αποτελεί "μαχαιριά στην καρδιά" του Ολυμπιακού

Όχι μόνο το παιχνίδι, αλλά τον αντίπαλό του μαζί και τη διαιτησία του Ευαγγέλου σχολίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε στο ντέρμπι με τις χειρότερες συνθήκες έχασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μπορεί να μην έκανε το 3/3 απέναντι στον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά το 1-1 στο Φάληρο δικαίωσε τις επιλογές του, κυρίως δε τη διαχείριση από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο.

Λογικό ήταν ο Εβρίτης προπονητής να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, πετώντας μάλιστα ατάκα - φαρμάκι για τον Ολυμπιακό.

" Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, έχει μονάδες που μπορούν να σου κάνουν τη διαφορά. Όμως εμείς είμαστε πιο καλή ομάδα", αποκρίθηκε ο Ουζουνίδης, ατάκα που... εκθέτει, αν μη τι άλλο, τη διαφορά δουλειάς μεταξύ των δύο "αιωνίων".

Εστίασε επίσης ο Ουζουνίδης στη χρησιμοποίηση του Μουνιέ που άλλαξε το ρου του αγώνα. " Η είσοδος του Αντονί μάς έδωσε ταχύτητα, το είχαμε συζητήσει μαζί του ότι θα παίξει 20-30 λεπτά", συμπλήρωσε.

Έχοντας μάθει, τέλος, να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, "άναψε" μονάχα όταν ρωτήθηκε για τα δύο πέναλτι. " Δεν μπορώ να ξέρω. Απ' ό,τι άκουσα είναι οριακά έξω το δικό μας. Δεν είχα εικόνα. Εδώ έχουν γίνει εγκλήματα εις βάρος μας και δεν έχουμε μιλήσει για τη διαιτησία. Θα μιλήσω τώρα;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK