Η χυδαία ατάκα του βοηθού που τρέλανε τον Γιαννιώτα

Διαβάστε τη χυδαία βρισιά που είπε ο βοηθός του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς στον Γιάννη Γιαννιώτα, πιάνοντας... προκλητικά το σήμα στη φανέλα του. Τον έψαχνε στα αποδυτήρια για να δώσει συνέχεια (VIDEO)!

Η χυδαία ατάκα του βοηθού που τρέλανε τον Γιαννιώτα

Όλα ξεκίνησαν από την απαράδεκτη ενέργεια του Τζέκο να σπρώξει και στη συνέχεια να πιάσει από τον λαιμό τον Κώστα Μανωλά. Εκείνη τη στιγμή πυροδοτήθηκε η... πυρηνική βόμβα, με τα μέλη της αποστολής της Βοσνίας να επιτίθενται στους Έλληνες.

Ο βοηθός του Μπαζντάρεβιτς ήταν προκλητικός και μάλιστα κάποια στιγμή άρχισε να βρίζει τον Γιαννιώτα, πιάνοντας το σήμα στην μπλούζα. Εκεί φώναζε στον Έλληνα άσο "fuck Greece" αρκετές φορές., βγάζοντας εκτός εαυτού τον 24χρονο επιθετικό.

Στη συνέχεια μόλις ο Γιαννιώτας κατευθύνθηκε στο μέρος που γινόταν σύρραξη, έτρεξε από πίσω, τον τράβηξε και στη συνέχεια του έριξε γροθιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσει το δόντι του.

Ο απίθανος αυτός τύπος δεν έμεινε εκεί. Την ώρα που οι παίκτες βρίσκονταν στα αποδυτήρια και η κατάσταση έδειχνε να ηρεμεί, φώναζε και τον έψαχνε για να συνεχίσει τον... τσαμπουκά! Όλα αυτά είναι πιθανό να έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνος που είναι... κόλαφος για τους Βόσνιους.

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK