Η αθόρυβη επιτυχία του Δουβικά μετά από την κατάκτηση του Copa del Rey από τον Βαλβέρδε

Ο Τάσος Δουβίκας διανύει εξαιρετική σεζόν στην Ισπανία και διακρίθηκε αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το Αθλέτικ - Μαγιόρκα.

Η αθόρυβη επιτυχία του Δουβικά μετά από την κατάκτηση του Copa del Rey από τον Βαλβέρδε
Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έφερε το Copa del Rey στο Μπιλμπάο μετά από 40 χρόνια έπειτα από τη νίκη κόντρα στην Μαγιόρκα στα πέναλτι και ο Τάσος Δουβίκας από την άλλη ολοκλήρωσε τη δεύτερη διοργάνωση της Ισπανίας με επιτυχία για τον ίδιο και την Ελλάδα φυσικά.

Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός της Ουτρέχτης τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία των σκόρερ του Κυπέλλου Ισπανία παρέα με τους Αμπντόν από την Μαγιόρκα και Βιγιαλίμπρε της Αθλέτικ, δηλαδή ποδοσφαιριστές φιναλίστ του θεσμού, άρα και με λιγότερα παιχνίδι.

Για την ιστορία ο Δουβίκας σκόραρε έξι φορές σε πέντε αγώνες στο Copa del Rey σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη του σεζόν στην Ισπανία. Θυμίζουμε πως η Θέλτα τον είχε αγοράσει από την Ουτρέχτη αντί 12.000.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Συνολικά για το 23/24 που δεν έχει ολοκληρωθεί ο 24χρονος φορ μετράει 10 γκολ και 2 ασίστ σε 32 ματς στην Ιβηρική. Θυμίζουμε πως τη σεζόν 22/23 ο Τάσος Δουβίκας ήταν πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 19 γκολ γεγονός που έκανε αρκετά κλαμπ να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK