Η Ατλέτικο "δένει" για πάντα στη Μαδρίτη τον μεγάλο αρχηγό

Πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους έχει καταθέσει στον Κόκε η Ατλέτικο Μαδρίτης και περιμένει τη θετική απάντηση του Ισπανού αρχηγού.

Η Ατλέτικο "δένει" για πάντα στη Μαδρίτη τον μεγάλο αρχηγό
Ο Κόκε με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει συνδέσει ο Κόκε και σύμφωνα με δημοσίευμα της AS αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τα επόμενα χρόνια

Το συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού μέσου εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με το εν λόγω μέσο οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να οριστικοποιήσουν το deal.

Οι ροχιμπλάνκος έχουν καταθέσει την προσφορά τους και θεωρούν πως θα υπάρξουν άμεσα θετικές εξελίξεις και το deal θα κλείσει καθώς και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα.

Ο Κόκε τη φετινή σεζόν με την Ατλέτικο έχει 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 ασίστ στο ενεργητικό ενώ συνολικά στη πολυετή θητεία του στην ισπανική ομάδα έχει 610 συμμετοχές με 47 γκολ και 114 ασίστ. Μάλιστα, είναι και 70 φορές διεθνής με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν πάει για το κόλπο γκρόσο με κορυφαίο αστέρι της Νιούκαστλ

Ρονάλντο: Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του CR7 αξίας σχεδόν 500k

Έληξε το μπαν του Τόνι: Επιστρέφει και περιμένει στο ακουστικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK