Η Μπάγερν πάει για το κόλπο γκρόσο με κορυφαίο αστέρι της Νιούκαστλ

Στον Κίεραν Τρίπιερ εστιάζει την προσοχή της η Μπάγερν Μονάχου μετά από το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Νόρντι Μουκιέλε.

Η Μπάγερν πάει για το κόλπο γκρόσο με κορυφαίο αστέρι της Νιούκαστλ
Ο Κίεραν Τρίπιερ με τη φανέλα της Νιούκαστλ AP

Για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της κινείται η Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, μετά το "ναυάγιο" με την περίπτωση του Νόρντι Μουκιέλε, έχει εστιάσει την προσοχή της σε μία λύση από το πάνω ράφι.

Ο λόγος για τον άσο της Νιούκαστλ, Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος και τη φετινή σεζόν αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του Έντι Χάουι έχοντας ήδη 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 8 ασίστ στο ενεργητικό του.

Όπως αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος, η Μπάγερν σχεδιάζει τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να υπάρχει στο τραπεζί η προοπτική αγοράς του.

Η Νιούκαστλ δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν τις προθέσεις της αλλά μοιάζει δύσκολο να παραχωρήσει, έστω και με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη στα μίσα της σεζόν. Στη λίστα βρίσκεται και ο Σάσα Μπόι της Γαλατασαράι, η οποία όμως επιθυμεί μόνο την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Τρίπιερ έγινε παίκτης της Νιούκαστλ τον Γενάρη του 2022 αντί του ποσού των 14.000.000 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί και στις Τότεναμ και Μπέρνλι ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μουρίνιο καλά καλά δεν έφυγε από την Ρόμα και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα

Η Χάιντουκ έφερε τον έναν θρύλο με 1 ευρώ και τώρα έκλεισε τον άλλον... τραυματία

Έληξε το μπαν του Τόνι: Επιστρέφει και περιμένει στο ακουστικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK