Η Ατλέτικο τον αγόρασε από την Μπάρτσα αλλά αυτός βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας και ψάχνει την αναγέννηση

Θύμα των μυϊκών τραυματισμών και της εκπληκτικής σεζόν που πραγματοποιούν οι Αλβάρο Μοράτα και Αντουάν Γκριεζμάν έχει πέσει ο Μέμφις Ντεπάι και αναζητά την "ανάσταση".

Η Ατλέτικο τον αγόρασε από την Μπάρτσα αλλά αυτός βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας και ψάχνει την αναγέννηση
Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Την απόφαση να κάνει δικό της τον Μέμφις Ντεπάι από την Μπαρτσελόνα αντί του ποσού των 3.000.000 ευρώ πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον Ολλανδό να καλείται να πλαισιώσει τους Γκριεζμάν και Μοράτα στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Τα πράγματα τους πρώτους μήνες της σεζόν δεν εξελίσσονται όπως θα τα περίμενε ο ποδοσφαιριστής, με κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς να τον κρατούν πίσω ενώ "πληρώνει" και την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποιούν οι Αντουάν Γκριεζμάν και Αλβάρο Μοράτα.

Πάντως ο Ντεπάι έκανε το πρώτο βήμα προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σιμεόνε καθώς πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση των ροχιμπλάνκος με την Λούγκο για το Copa del Rey πετυχαίνοντας 2 τέρματα.

Πλέον, έχει φτάσει τις 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ στο ενεργητικό του με το ματς με την Λούγκο να είναι μόλις το δεύτερο που παίρνει φανέλα βασικού.

Θυμίζουμε πως ο Ντεπάι στο παρελθόν έχει περάσει και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μάλιστα έβγαλε από τα ταμεία της για την περίπτωσή του ένα ποσό κοντά στα 34.000.000 ευρώ ενώ κάτοικος Βαρκελώνης έγινε το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει παίκτη που είναι χωρίς ομάδα τους τελευταίους έξι μήνες

Εμπαπέ: Ο Κιλιάν τα βρήκε με τον Πέρεθ και γίνεται Μαδριλένος, σύμφωνα με τους Γάλλους

Η Ντόρτμουντ μετά τον Σάντσο κυνηγά και παιδί της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK