Η Χιρόνα χτυπάει το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή παίκτη με πρόσφατο πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της LaLiga βρίσκεται η Χιρόνα έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αρτέμ Ντόβμπικ που το περασμένο καλοκαίρι πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα.

Η Χιρόνα χτυπάει το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή παίκτη με πρόσφατο πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα
Ο Αρτέμ Ντόβμπικ με τη φανέλα της Χιρόνα AP

Την νίκη της χρονιάς, μέχρι στιγμής στη Laliga, πέτυχε η Χιρόνα καθώς επικράτησε με 2-4 της Μπαρτσελόνα και εδραιώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικου πίνακα σχεδόν στα μισά της σεζόν.

Η ισπανική ομάδα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και έχει βαλθεί να χαλάσει τα σχέδια των μεγάλων της Ισπανίας παρουσιάζοντας μία επίθεση που θα ζήλευαν αρκετοί.

Συγκεκριμένα, η Χιρόνα έχει αυτή τη στιγμή την κορυφαία επίθεση στο πρωτάθλημα καθώς στα πρώτα 16 παιχνίδια έχει σημειώσει 38 γκολ με την 2η Ρεάλ να την ακολουθεί με 34 τέρματα στο ενεργητικό της.

Κύριοι επιθετικοί μοχλοί της ομάδας είναι ο Ουκρανός, Αρτέμ Ντόβμπικ ο οποίος έχει πετύχει 8 τέρματα και ο Ουρουγουανός Στουανί με 6 γκολ.

Ο Ντόβμπικ είναι γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα καθώς το καλοκαίρι και λίγο πριν πάρει μεταγραφή στη Χιρόνα αντί μόλις 7.7 εκατομμυριών ευρώ ήρθε στη χώρα μας ως παίκτης της Ντνίπρο για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League.

Όσον αφορά τον Στουανί, ανήκει στην Χιρόνα από το 2017 και πλέον στα 37 του έχει αναγεννηθεί αποτελώντας ένα από τα βασικά όπλα στη γραμμή κρούσης της ισπανικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σοσιεδάδ έχει απογειωθεί και βάζει τις βάσεις για πέντε μεγάλες πωλήσεις

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει δώρο Χριστουγέννων στον πρώτο στόχο του Τούχελ για να σταματήσουν τα τηλέφωνα

Η Γιουνάιτεντ δέχθηκε άλλη μία τριαρά και αγγίζει τραγική επίδοση

News 24/7

24MEDIA NETWORK