Η Σοσιεδάδ έχει απογειωθεί και βάζει τις βάσεις για πέντε μεγάλες πωλήσεις

Την εντυπωσιακή πορεία συνεχίζει για δεύτερη διαδοχική σεζόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχοντας στη φαρέτρα της μία 5αδα παικτών από την οποία αναμένεται να βγάλει αρκετά εκατομμύρια.

Η Σοσιεδάδ έχει απογειωθεί και βάζει τις βάσεις για πέντε μεγάλες πωλήσεις
Ο Τακεφούσα Κούμπο με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Ρεάλ Σοσιεδάδ την τελευταία τριετία καθώς μετά από το πλασάρισμα στην πρώτη 4αδα της LaLiga την περασμένη σεζόν η ισπανική ομάδα συνεχίζει την εντυπωσιακή πορειά και φέτος, έχοντας μάλιστα την έξτρα υποχρέωση του Champions League.

Η Σοσιεδάδ έχει καταφέρει με θελκτικό στο μάτι του θεατή ποδόσφαιρο να μπει για τα καλά στα πάνω σκαλοπάτια των ευρωπαϊκών ομάδων έχοντας στο ενεργητικό της αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους αναμένεται να εισπράξει αρκετά χρήματα στο μέλλον

Οι δύο γνωστοί στους "Μεγάλους" και οι άλλοι τρεις

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας είναι ο Τακεφούσα Κούμπο ο οποίος στα 22 του έχει βρει τον εαυτό του στην Σοσιεδάδ, δικαιώνοντας τους ανθρώπους των Ισπανών που έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 6.500.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2022.

Η Ρεάλ βέβαια έχει λάβει τα μέτρα της για τον ποδοσφαιριστή και έχει το δικαίωμα να τον κάνει δικό της αντί 30.000.000 ευρώ τη ώρα που οποιαδήποτε άλλη ομάδα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της σχεδόν τα διπλά για να τον πάρει από την Σοσιεδάδ.

Γνωστός στους "Μεγάλους" της Ευρώπης είναι και ο Μαρτίν Ζουμπιμέντι ο οποίος αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Σοσιεδάδ και στα 24 του αποτελεί τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Μάλιστα, ο Ισπανός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου η οποία και αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του στη χειμερινή περίοδο.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στο πλευρό του Ζουμπιμέντι βρίσκονται και οι Μπράις Μέντες και Μικέλ Μερίνο οι οποίοι στα 27 τους κάνουν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αρχίζουν να απασχολούν τα κορυφαία κλαμπ.

Την μαγική 5αδα της Σοσιεδάδ συμπληρώνει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Ίγκορ Ζουμπέλντια ο οποίος επίσης αποτελεί παιδί των ακαδημιών της ομάδας και ηγείται του χώρου της άμυνας έχοντας ήδη 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Θυμίζουμε πως ο ισπανικός σύλλογος έχει ήδη πάρει την πρόκριση στους 16 του Champions League ενώ βρίσκεται στη 5η θέση της La Liga πίσω από τα 3 μεγαθήρια και την ευχάριστη έκπληξη της LaLiga, Χιρόνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άστον Βίλα έπιασε με τον Έμερι τον μαγικό αριθμό 15 και βλέπει πρωτάθλημα

Λεβερκούζεν: Ο Τσάμπι Αλόνσο πέτυχε λίρα εκατό με τον φορ που χρυσοπλήρωσε και έχει κάνει το 4 στα 4

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ πλέον πάει με... 200 και μπήκε στη "χρυσή" λίστα της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK