Η Χιρόνα έχει κάνει άνω-κάτω την LaLiga με πρωταγωνιστή 19χρονο Βραζιλιάνο που παρακολουθεί ο Πεπ

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Χιρόνα συνεχίζει ο Σάβιο ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό υπό στενή παρακολούθηση από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Χιρόνα έχει κάνει άνω-κάτω την LaLiga με πρωταγωνιστή 19χρονο Βραζιλιάνο που παρακολουθεί ο Πεπ
Ο Σάβιο με τη φανέλα της Χιρόνα AP

Την μεγάλη έκπληξη στη φετινή La Liga έχει κάνει η Χιρόνα όντας μετά από τη συμπλήρωση των 13 πρώτων αγωνιστικών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής πορείας της ισπανικής ομάδας είναι ο 19χρονος Βραζιλιάνος Σάβιο, ο οποίος βρίσκεται υπό την εποπτεία όχι κάποιας ισπανικής ομάδας αλλά της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι Πολίτες, όπως αναφέρει η Diario Sport, έχουν στενές σχέσεις τόσο με την Χιρόνα όσο και με την Τρουά που έχει και τα δικαιώματα του παίκτη, γι αυτό και έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό έχει στα ραντάρ της και η Μπαρτσελόνα η οποία όμως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το FFP και δεν μπορεί να μπει στη μάχη για την υπογραφή του παίκτη.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σάβιο έχει πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του 5 γκολ και 4 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Μεγάλο αστέρι του Πεπ βρέθηκε κοντά στη Σαουδική Αραβία αλλά έμεινε λόγω Champions League

Ο Μπαλοτέλι βρήκε τον εαυτό του στην Τουρκία και έστειλε μήνυμα επιστροφής

Η Ρεάλ την... πάτησε από τους τραυματισμούς και ο Αντσελότι έδωσε "τρελή" οδηγία λόγω του Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK