Η Ρεάλ την... πάτησε από τους τραυματισμούς και ο Αντσελότι έδωσε "τρελή" οδηγία λόγω του Μπέλιγχαμ

Οδηγία προς τους παίκτες της Ρεάλ να μην αγγίζουν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος για τον ώμο του δόθηκε από τον Κάρλο Αντσελότι και το επιτελείο του.

Η Ρεάλ την... πάτησε από τους τραυματισμούς και ο Αντσελότι έδωσε "τρελή" οδηγία λόγω του Μπέλιγχαμ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για τη Ρεάλ Μαδρίτης η διακοπή για τις εθνικές ομάδες καθώς τόσο ο Εντουάρντο Καμαβινγκά όσο και ο Βινίσιους Τζούνιορ έμειναν εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψουν από το 2024.

Οι δύο παίκτες ήρθαν να προστεθούν στη μακρά λίστα τραυματιών των Μαδριλένων κάτι που έχει αναγκάσει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας να προσέχει αρκετά στις προπονήσεις με τους παίκτες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Μπέλιγχαμ, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά υπάρχει φόβος χτυπήματος γι αυτό και οι οδηγίες είναι σαφής,

Συγκεκριμένα, ο Κάρλο Αντσελότι και το επιτελείο του ζήτησαν από τους παίκτες των Μαδριλένων να μην ακουμπούν τον Μπέλιγχαμ κατά τη διάρκεια της προπόνησης προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος νέας ζημιάς στον ώμο του.

Τα κουκιά είναι μετρημένα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Αντσελότι θέλει πάση θυσία την όσο το δυνατόν πιο άμεση επιστροφή του Άγγλου στο ρόστερ γι αυτό και προσέχει κάθε λεπτομέρεια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νιούκαστλ ψάχνει 9αρι και εξετάζει μεγάλο αστέρι της Έβερτον

Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Αντσελότι και τον κάλεσε να κάνει το προφανές

Μέσι: Αυτό το ευρωπαϊκό μεγαθήριο κινήθηκε για την απόκτηση του Λίο λίγο πριν πάει Μαϊάμι

News 24/7

24MEDIA NETWORK