Η χρονιά του Μιγκέλ Βίτορ

Ενας από τους παίκτες στους οποίους μπορεί να βασιστεί ο Αγγελος Αναστασιάδης ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Πορτογάλος αμυντικός.

Η χρονιά του Μιγκέλ Βίτορ

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν, είτε γιατί ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους, είτε γιατί τελειώνουν οι δανεισμοί τους. Ενας από τους παίκτες που σίγουρα θα παραμείνει στον "Δικέφαλο" και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός συμφώνησε πέρσι με τον ΠΑΟΚ μετά από έξι χρόνια "φαγούρας" στην Μπενφίκα, που περιελάμβαναν δύο δανεισμούς σε Αβες και Λέστερ και την συμμετοχή του την σεζόν 2012-13 στα παιχνίδια της β' ομάδας των "Αετών της Λισαβόνας".

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται, όμως, πως βρήκε την "Ιθάκη" του. Φέτος, ο Πορτογάλος αμυντικός πραγματοποίησε την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του με 36 συμμετοχές και έξι γκολ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μπορεί να ποντάρει πάνω του καθώς εκτός από την σταθερότητα στην απόδοσή του, είναι μόλις 25 ετών και δεσμεύεται με τον ΠΑΟΚ με ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Στα μείον του, φυσικά, μπορούν να καταγραφούν οι τρεις τραυματισμοί του, δύο μεσούσης της χρονιάς και ενός στο φινάλε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK