Η "διαρροή" της ντροπής και η "απάντηση" του Κοτσόλη!

Η ανερυθρίαστη τοποθέτηση των υψηλών "κλιμακίων" του ΠΑΟ και των συνεργατών του Αλαφούζου για την κίνηση του βετεράνου γκολκίπερ να δεσμεύσει τους λογαριασμούς της ΠΑΕ και η σκληρή τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή!

Η "διαρροή" της ντροπής και η "απάντηση" του Κοτσόλη!

Δίχως… ψήγμα "ντροπής", η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προφανώς με εντολή απ’ τα πολύ υψηλά "πατώματα" των συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου, έβγαλε προς τα έξω μία αιχμηρή "διαρροή", όταν έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Κοτσόλης προχώρησε σε δέσμευση των λογαριασμών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για "…ληξιπρόθεσμη οφειλή 63.000 ευρώ απ’ τα 80.000 ευρώ που είναι το συνολικό χρέος προς τον ποδοσφαιριστή".

Πρώτον η (συνολική) οφειλή του Παναθηναϊκού προς τον Κοτσόλη είναι πολύ μεγαλύτερη. Για την ακρίβεια, είναι 125.000 ευρώ με την εφορία. Ο βετεράνος γκολκίπερ, έκανε "ιώβεια" υπομονή, άκουσε τέσσερις φορές "υποσχέσεις" και "εγγυήσεις" απ’ το διοικητικό σχήμα, που μονίμως τον είχε… γραμμένο και πόνταρε στην καλή του πίστη και διάθεση προς την ομάδα και βεβαίως δεν τον πλήρωνε, παρά τις δεκάδες επικοινωνίες που είχε ο ίδιος με το κλαμπ.

Κι όμως οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου επιχείρησαν να τον βγάλουν ως τον "κακό" της υπόθεσης, αφήνοντας αιχμές πως "…σε μία δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τον Παναθηναϊκό, που προσπαθεί να κρατηθεί στα πόδια του, ένας πρώην ποδοσφαιριστής του, ο τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης, που ανδρώθηκε μέσα στην ομάδα ξεκινώντας από τις ακαδημίες της, δημιουργεί συνθήκες ασφυκτικής πίεσης στην ΠΑΕ προχωρώντας σε δέσμευση λογαριασμών της ΠΑΕ για ληξιπρόθεσμη οφειλή 63.000 ευρώ από τα 80.000 ευρώ που είναι το συνολικό χρέος προς τον ποδοσφαιριστή. Μία κίνηση που δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου να εξυγιάνουν και να κρατήσουν ζωντανή την ΠΑΕ, ενώ θα μπορούσε να βάλει πλάτη και να βοηθήσει την ομάδα, την στιγμή που για δεκαπλάσιες οφειλές σε ξένους συλλόγους κανένας δεν προχώρησε σε αυτή την ενέργεια».

"ΕΧΩ… ΑΡΧΕIΟ ΠOΤΕ EΒΑΛΑ ΠΛAΤΗ"

Περίπου δύο ώρες μετά τις "διαρροές" των υψηλών κλιμακίων της διοίκησης, ήρθε και η… πληρωμένη απάντηση απ’ τον ίδιο τον Κοτσόλη, σε επίσημη δήλωσή του.

" Έπειτα από την «διαρροή» της ΠΑΕ στα ΜΜΕ και ακριβώς επειδή ξεκίνησα από τις ακαδημίες και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν αποτελεί απλά μια ομάδα που αγωνίστηκα αλλά τη δεύτερή μου οικογένεια, οφείλω μια σύντομη απάντηση.

Η επιστροφή για την δεύτερη θητεία μου στην ομάδα συνέπεσε χρονικά με την περίοδο διοικητικής και οικονομικής κρίσης. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε για μένα ανασταλτικό παράγοντα στο να παραμείνω για αρκετά χρόνια υπογράφοντας μνημονιακά συμβόλαια και αμέτρητους διακανονισμούς, ενώ ταυτόχρονα δαπανούνταν τεράστια ποσά για παίκτες που δεν δικαιολόγησαν την αμοιβή τους και αποχώρησαν δίχως να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Όσοι έζησαν την ομάδα από μέσα όλα αυτά τα χρόνια, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ και στο προπονητικό κέντρο γνωρίζουν πολύ καλά αν έχω βάλει πλάτη όχι μόνο σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε αγωνιστικά και σε πολλά ακόμα που ξεπερνούν τις υποχρεώσεις ενός ποδοσφαιριστή. Το έκανα με αγάπη, με χαρά, απλά "παναθηναϊκά" και χωρίς ποτέ να το διατυμπανίσω.

Ο λόγος που έφτασα στο σημείο να δράσω με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί προφανώς, μέχρι και την σημερινή "διαρροή", ήμουν ένας αόρατος ή αδιάφορος γι’ αυτούς που «τρέχουν» την ΠΑΕ αυτή την περίοδο.

Τέλος επειδή σαν άνθρωπο με διακρίνει η συνέπεια, η υπομονή και η ευταξία, αν χρειαστεί, διατηρώ αρχείο με όλες τις φορές που "έχω βάλει πλάτη", έχω κάνει υποχωρήσεις ή έχω αφήσει στην διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ να ρυθμίσει τις οφειλές της απέναντι μου. Ας τεθεί στην κρίση του κόσμου ο λόγος των κυρίων που συνέταξαν την "ανακοίνωση-διαρροή" αυτή, με τον λόγο τον δικό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK